ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μύδροι» Μιχελή κατά Παυλίδη και Στυλιανίδη

fonirodopis.gr

ΠΑΥΛΙΔΗΣ - ΜΙΧΕΛΗΣΜύδρους εναντίον του επικεφαλής της Περιφερειακής Αναγέννησης, Γιώργου Παυλίδη, αλλά και του βουλευτή Ροδόπης, Ευριπίδη Στυλιανίδη, εξαπέλυσε ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης στις εκλογές του 2010, Κώστας Μιχελής.

Αφορμή για το ξέσπασμα αυτό του κ. Μιχελή έδωσε η ανακοίνωση του ονόματος του Χρήστου Μέτιου, ο οποίος θα είναι τελικά ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με το συνδυασμό της Περιφερειακής Αναγέννησης, κάτι το οποίο ο κ. Μιχελής το πληροφορήθηκε από τον Τύπο καθώς όπως σημειώνει «δεν είχε την ελάχιστη ευαισθησία (ο Παυλίδης) να πάρει ένα τηλέφωνο και να μου ανακοινώσει προσωπικά ο ίδιος την απόφαση του».

Εκτός του κ. Παυλίδη, ο κ. Μιχελής επιτίθεται και εναντίον του κ. Στυλιανίδη τον οποίο χαρακτηρίζει ως παρασκηνιακό παράγοντα των εκλογών ενώ παράλληλα, ασκεί κριτική και στην απερχόμενη διοίκηση Γιαννακίδη, την οποία κατηγορεί για αδιαφάνεια και αλόγιστες σπατάλες.

Αναλυτικά, ο Κώστας Μιχελής στην ανακοίνωση του σημειώνει : «Παρακολούθησα τις εξελίξεις σχετικά με την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών του συνδυσμού μας με παρέα φίλων, συζητώντας και σχολιάζοντας το προεκλογικό σκηνικό. Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος εξεπλάγην από τις επιλογές του Γιώργου Παυλίδη. Γνωρίζαμε όλοι την διάθεση για «εδώ και τώρα αλλαγή» σε όλη την παράταξη, για τις ιδέες, για τις προτιμήσεις του σε συγκεκριμένα πρόσωπα και συμπεριφορές παρ’ όλες τις μέχρι πριν λίγες ημέρες συνομιλίες μας που οδηγούσαν στο αντίθετο.

Ήταν άλλωστε έκδηλη η αποστροφή του σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον τρόπο που ο πολιτικός του αντίπαλος Αρης Γιαννακίδης «άδειαζε» τους συνεργάτες του, δίνοντας πρώτος το παράδειγμα. Ο τρόπος που τελικά επέλεξε τα πρόσωπα, κρατώντας σιγή ιχθύος επί έξι μήνες και μην έχοντας την ελάχιστη ευαισθησία να πάρει ένα τηλέφωνο και να μου ανακοινώσει προσωπικά ο ίδιος την απόφαση του, επιβεβαίωσαν απλά τις σκέψεις μας αυτές: πως τελικά στην πολιτική αυτοί που φοράνε τα παντελόνια είναι λίγοι και αυτοί που τα τιμάνε ελάχιστοι.

Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 12 χρόνια νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος, πολλά εκ των οποίων μέλος των Οικονομικών Επιτροπών, αγωνίστηκα όσο κανείς άλλος σχεδόν σε καθημερινή βάση για τα συμφέροντα της περιοχής και των συμπολιτών μου ελέγχοντας την εξουσία και ζητώντας εξηγήσεις για το κάθε ευρώ που σπαταλούσε η διοίκηση Γιαννακίδη. Και με την έπαρση και την αλαζονική συμπεριφορά που την χαρακτήριζαν, σπαταλούσε πολλά και αλόγιστα, πολλές φορές μάλιστα και με αδιαφανείς διαδικασίες. Μολονότι όλο αυτό το πολύχρονο «στενό μαρκάρισμα» της απερχόμενης διοίκησης ήταν που κράτησε στο προσκήνιο την παράταξη της Περιφερειακής Αναγέννησης, φαίνεται πως προέκυψαν άλλου είδους προτεραιότητες οι οποίες και οδήγησαν τον Γιώργο Παυλίδη να καταλήξει σε αυτές τις εντελώς προσωπικές του επιλογές.

Αγωνίστηκα όσο κανείς άλλος για να βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Παυλίδης ένα βήμα πριν την διοίκηση της Περιφέρειας αλλά φαίνεται πως οι προσωπικές συνεννοήσεις με τον πανταχού παρόντα (βουλευτή Ροδόπης και μόνιμο κάτοικο Αττικής) και παρασκηνιακό παράγοντα αυτών των αυτοδιοικητικών εκλογών Ευριπίδη Στυλιανίδη, όπως το παραδέχτηκαν τουλάχιστον δύο από τους διεκδικητές της θέσης του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης (Μπαμπασίδης – Μέτιος), έπαιξαν τον ρόλο τους ώστε να επιλεγούν άτομα άσχετα με το έργο που τόσα χρόνια εμείς προσφέραμε στην τοπική κοινωνία. Από την θέση λοιπόν του μάχιμου και ενεργού πολίτη, με μόνιμο ενδιαφέρον και παρουσία στα κοινά που θα εξακολουθήσει να υπάρχει, σεβόμενος τους περιφερειακούς μου συμβούλους που χάρη στον δικό τους αγώνα βρεθήκαμε εδώ, αλλά και πάνω από όλα τις δεκάδες των συμπολιτών μας που μας επισκέπτονταν καθημερινά στο γραφείο μας εκφράζοντας τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους για το μέλλον του τόπου, σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας από όποιο πόστο και αν βρίσκομαι. Ο αγώνας για ένα Νέο Ξεκίνημα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μόλις ξεκίνησε!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ