ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Στο κοινό της Κωνσταντινούπολης παρουσιάστηκε το μέλι της Θράκης

fonirodopis.gr

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - ΚΩΝΠΟΛΗΣτην 3η έκθεση Μελισσοκομίας που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από 14 έως 16 Φεβρουαρίου συμμετείχαν 50 μελισσοκόμοι της Ροδόπης, μέλη του Περιβαλλοντολογικού Ομίλου Μελισσοκόμων και Φίλων της μέλισσας.

Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου ήταν μεγάλη, καθώς την έκθεση επισκέφθηκαν έμποροι από όλη την Τουρκία, ενώ υπήρξαν συζητήσεις και για πιθανές εμπορικές σχέσεις στο μέλλον.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ομίλου Χαλήτ Χαλήλ Ιμπράμ «σκοπός μας είναι να δείξουμε στο εξωτερικό το ποιοτικό μέλι που παράγεται στη Θράκη, τις θεραπευτικές του ικανότητες  και τον φυσικό τρόπο παραγωγής του». Επιπλέον, τόνισε ότι ο όμιλος θα συμμετάσχει και σε άλλες εκθέσεις στα Βαλκάνια και στις ευρωπαϊκές πόλεις.  Δεν παρέλειψε δε να σημειώσει ότι «προσδοκία του ομίλου είναι να στηριχθεί το εγχείρημα τους και από την πολιτεία».

Τέλος, θέλησε να  ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της  αποστολής καθώς και τον εμπορικό ακόλουθο του ελληνικού Προξενείου Κωνσταντινουπόλεως, Ιωάννη Καρκάνη, που επισκέφθηκε το περίπτερο στην έκθεση.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ