ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπακογιάννη: Αν το ζητήσει ο πρωθυπουργός, θα το συζητήσω για την Ευρωβουλή

FoniRodopis

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ«Δεν είναι στις προθέσεις μου να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές, αλλά αν ο πρωθυπουργός μού το ζητήσει, δεν έχω αρνηθεί ποτέ να δώσω μάχη και θα το συζητήσω» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε ερώτηση αν θα είναι υποψήφια.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, δήλωσε ότι είναι σωστό να παραιτηθούν οι βουλευτές από το αξίωμά τους σε περίπτωση που θα διεκδικήσουν την είσοδο στην Ευρωβουλή ή στους ΟΤΑ.

Σε ερώτηση για τη μάχη στον Δήμο της Αθήνας, η ίδια είπε ότι τόσο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος όσο και ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι άνθρωποι που την έχουν στηρίξει στις επιλογές της, σημειώνοντας ότι δεν είναι ευχάριστο για τη ΝΔ δύο βουλευτές να διεκδικούν τον ίδιο Δήμο.

Αναφερόμενη στον Γιώργο Καμίνη είπε ότι υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες, αναγνωρίζοντάς του ότι έκανε σοβαρή προσπάθεια για τα οικονομικά του Δήμου: «έχει πολλά θετικά, αλλά περίμενα περισσότερα ιδίως στον τομέα των υποδομών».

Για το θέμα της περιφέρειας Αττικής, αναφέρθηκε με θετικά λόγια στο έργο του Γιάννη Σγουρού, διατυπώνοντας την προσωπική της άποψη ότι η ΝΔ θα μπορούσε να τον στηρίξει.

Σχολιάζοντας τις απόψεις της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική, Ρένας Δούρου, για τα σκουπίδια η κ. Μπακογιάννη είπε: «Η Ρένα Δούρου τώρα που θέλει να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα δει ότι τα σκουπίδια μαζεύονται με έναν τρόπο και ότι αν δεν τα μαζέψεις, θα μείνουν χάμω.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ