ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κερδοφορία 100.000 ευρώ για την «Γευσιγνωσία» Α.Ε.

fonirodopis.gr

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Τον απολογισμό της θητείας της στη δημοτική επιχείρηση «Γευσιγνωσία» Α.Ε. έκανε η πρόεδρος της επιχείρησης και δημοτική σύμβουλος, Κατερίνα Ιωαννίδου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής πίτας παρουσίας όλων των συνεργατών της (κρεοπωλών, εκδοροσφαγέων, φορτοεκφορτωτών, εμπόρων).

Η κ. Ιωαννίδου μίλησε για την οικονομική κατάσταση στην οποία παρέλαβε την επιχείρηση με χρέη ύψους 400.000 Ευρώ και για το πώς κατάφερε με τους συνεργάτες της όχι μόνο να καλύψει τις παραπάνω οφειλές αλλά και να παρουσιάσει κερδοφορία 100.000 Ευρώ. Τόνισε ότι παράλληλα με την οικονομική ανόρθωση της επιχείρησης δόθηκε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αφού η εταιρεία πιστοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια με ΗΑΑSP, καθώς και για το πώς πια οι επιχειρήσεις πρέπει να επενδύουν στην ποιότητα.

Η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Κομοτηνής "Γευσιγνωσία" Α.Ε., Κατερίνα Ιωαννίδου

Η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Κομοτηνής “Γευσιγνωσία” Α.Ε., Κατερίνα Ιωαννίδου

Έγινε ειδική μνεία για την σημασία των δημοτικών σφαγείων  στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Χαρακτηριστικά είπε πως : «Προσπαθώντας να ολοκληρώσω αυτόν τον σύντομο απολογισμό και προερχόμενη από τον ιδιωτικό τομέα,  όπου η προσφορά θέσεων εργασίας είναι περιζήτητη και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας δοκιμάζεται σκληρά, συνειδητοποίησα πόσο παρεξηγημένες είναι στη συνείδησή μας οι δημοτικές  επιχειρήσεις και πόσο μεγάλη είναι η κοινωνική τους προσφορά στην οικονομική επιβίωση μεγάλου αριθμού οικογενειών.

ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ

 

Με πολύ απλά λόγια, γράφοντας τον απολογισμό, συνειδητοποίησα πόσος κόσμος ζει και εξαρτάται άμεσα ή έμμεσα από τα δημοτικά σφαγεία, και σας αναφέρω συνοπτικά.

  • Οι κτηνοτρόφοι που χάρη στα σφαγεία μπορούν και διαθέτουν εύκολα τα προϊόντα τους στους εμπόρους.
  • Οι έμποροι  ζώων που βρίσκουν στην περιοχή μας ζώα ποιοτικά και ποιοτικά παρεχόμενες υπηρεσίες σφαγής.
  • Οι μεσίτες που μεσολαβούν ανάμεσα στους εμπόρους και τους κτηνοτρόφους με σημείο αναφοράς τα σφαγεία του Δήμου Κομοτηνής.
  • Οι κρεοπώλες  που σφαγιάζουν στις εγκαταστάσεις μας ζώα τοπικών παραγωγών, μειώνοντας έτσι τα κοστολόγιά τους και καθιστώντας τις επιχειρήσεις τους ανταγωνιστικές.
  • Το σωματείο φορτοεκφορτωτών που διακινεί τα σφαγεία.
  • Το σωματείο των εκδοροσφαγέων που εργάζεται στην επιχείρησή μας.
  • Οι δερματάδες που έχουν πρόσβαση σε πρώτη ύλη.
  • Ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί αλλά και οι έμποροι  με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Ένας σωστός μικρόκοσμος μικροεπαγγελματιών που συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους με αφορμή την εκτροφή, τη σφαγή και την εμπορία του κρέατος των ζώων».

Τέλος ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της επιχειρήσεις και ιδιαίτερα τους κρεοπώλες και τους εμπόρους που τιμούν τη δημοτική επιχείρηση με την προτίμηση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ