ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φελίνα για Λαφτσή : Δεν την ξέρω αλλά της εύχομαι καλή επιτυχία !

FoniRodopis

ΚΑΖΑΚΟΥ - ΛΑΦΤΣΗΜε άκρως διπλωματικό τρόπο απάντησε η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής, Φελίνα Καζάκου, όταν κλήθηκε από τη ΦΩΝΗ να σχολιάσει τα λεγόμενα της ανθυποψήφιας της κ. Ελένης Λαφτσή, η οποία είχε χαρακτηρίσει την υποψηφιότητα της πρώτης ως «φιλική συμμετοχή» στις τοπικές εκλογές.

«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία αυτή και δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο» είπε η κ. Καζάκου για να προσθέσει όμως ότι «εξάλλου την κ. Λαφτσή την ξέρω ελάχιστα, δεν ξέρω κάποιο έργο που έχει κάνει για την περιοχή και ως εκ τούτου δεν μπορώ να πω και κάτι. Παρ’ όλα αυτά όμως της εύχομαι καλή επιτυχία» !

Αν μη τι άλλο, η παραπάνω απάντηση της κ. Καζάκου αποτέλεσε «σφάξιμο με το βαμβάκι» για την κ. Λαφτσή αλλά και ταυτόχρονα επίδειξη πολιτικού ήθους και πολιτισμού. Η κ. Λαφτσή, άπειρη ακόμα από προεκλογικές μάχες, βιάστηκε να προχωρήσει σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την κ. Καζάκου ακολουθώντας πρακτικές πεπερασμένων εποχών. Τότε, που αντί οι υποψήφιοι να προβάλλουν τις προτάσεις τους, επιδίδονταν σε μια ανούσια και μερικές φορές «βρώμικη» κριτική εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ