ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτοιμος να διεκδικήσει ξανά τον Δήμο Ιάσμου ο Κυριάκος Αμούτζας

fonirodopis.gr

ΑΜΟΥΤΖΑΣΠρέπει να έχει μεγάλη καρδιά ο Κυριάκος Αμούτζας με την απόφαση του να ασχοληθεί εκ νέου με τα δημοτικά πράγματα  του Δήμου Ιάσμου, απόφαση που τον οδήγησε να παραιτηθεί από την προεδρία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Ροδόπης. Ο συμπαθής Κυριάκος στο διάστημα της προεδρίας του κατάφερε να λύσει τεράστια προβλήματα, να πετύχει μαζί με τους συνεργάτες  του την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για το οργανόγραμμα του Μεγάρου «Μελίνα Μερκούρη», να πετύχει την ανάλογη χρηματοδότηση του και να έρθουν στη Ροδόπη νέα επενδυτικά  προγράμματα.

Τώρα προσανατολίζεται σε νέα κάθοδο στις δημοτικές εκλογές  αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες των δημοτών του Δήμου Ιάσμου που νιώθουν ιδιαίτερα απογοητευμένοι από την πολιτική και τη στάση του σημερινού Δημάρχου Καδή Ισμέτ. Η παρουσία του στις διεργασίες του Δήμου ήταν συνεχής και ουσιαστική και πάντοτε μοχθούσε για την ανάπτυξη του Δήμου  χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού υπήρχε η αντίδραση της πλειοψηφίας.

Οι πληροφορίες που έχουμε από ανώνυμους πολίτες της περιοχής φανερώνουν ότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι ο Κυριάκος αυτή τη φορά θα καταφέρει να ξανακερδίσει τις προτιμήσεις των δημοτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ