ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφάζονται στην τοπική ΝΔ για τους υποψηφίους !

fonirodopis.gr

ΜΟΡΦΑΚΙΔΗΣ - ΒΟΥΛΤΕΨΗ - ΚΑΖΑΚΟΥ - ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣΟι εξελίξεις στην τοπική ΝΟΔΕ μοιάζουν με πυριτιδαποθήκη που είναι έτοιμη να εκραγεί αφού όλες οι επιλογές που έγιναν  και άλλες που βρίσκονται στα σκαριά διχάζουν τα μέλη και τους ψηφοφόρους της δεξιάς παράταξης. Οι περισσότεροι μιλούν  για άνωθεν παρεμβάσεις που έδωσαν καταρχήν το δημαρχιακό χρίσμα στην κ. Φελίνα Καζάκου, επιλογή που δεν την αποδέχονται ακόμη και υψηλόβαθμα στελέχη της παράταξης και βέβαια διαμηνύουν από τώρα ότι θα υπάρξει φυγή των ψηφοφόρων προς άλλους υποψηφίους.

Αναρωτιούνται πως, με ποια κριτήρια και ποιες διαδικασίες  επελέγη η συμπαθής κατά τα άλλα Φελίνα. Εκεί όμως που γίνεται η μεγάλη φασαρία είναι στην ανάδειξη του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη με τον Παυλίδη να νιώθει σάκος του μποξ αφού δέχεται ασφυκτικές πιέσεις για την επιλογή του δικού τους ανθρώπου. Ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κατέβηκε στις προηγούμενες εκλογές με τη σημαία του ανεξάρτητου και το ίδιο προσπαθεί να διατηρήσει και στις εκλογές του Μαΐου όμως ο κομματικός μηχανισμός θέλει να έχει τον πρώτο λόγο οπότε οι ομάδες της κομματικής οργάνωσης αλληλοσφάζονται για την επιβολή των θέσεων τους και τον ορισμό του δικού τους ανθρώπου.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ πρότεινε κάποια ονόματα, όπως των Μιχελή, Κοσμίδου, Μπαμπασίδη, Μπραντζουκάκη και ενός ακόμη στελέχους της παράταξης αλλά γρήγορα οι δυο γυναίκες  δήλωσαν την άρνηση τους οπότε ο αγώνας των φατριών  περιορίστηκε στα δυο πρόσωπα των Μιχελή και Μπαμπασίδη με αποτέλεσμα να διεξάγεται ένας ακήρυχτος πόλεμος με  χτυπήματα σε όλα τα μέρη του σώματος.

Το τι αρνητικό ακούγεται και για τους δυο δεν περιγράφεται  αφού επικαλούνται ακόμη και την ανάμειξη του ξένου παράγοντα προκειμένου να περάσουν τις απόψεις τους. Στη μέση της διαμάχης βρίσκεται ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τον οποίο κατηγορούν ότι με τη παθητική του στάση ρίχνει νερό στο μύλο του Γιαννακίδη όπως άλλες φορές σε ανάλογες εκλογικές αναμετρήσεις.

Αυτή είναι μια άδικη μομφή αφού ο βουλευτής της ΝΔ σήμερα δεν έχει την πολυτέλεια να ρίξει το βάρος του σε κάποιον υποψήφιο και δεν θέλει ο ίδιος να εμπλακεί σε κομματικές  αντιπαραθέσεις δηλώνοντας ότι ενδιαφέρεται μόνο για την επιτυχία της παράταξης του στις εκλογές. Δύσκολος ο τοκετός και άγνωστη ακόμη η μαμή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ