ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Από πραξικόπημα σε πραξικόπημα η «ΠΑΣΚΕ Μαγαλιού» στο Εργατικό Κέντρο

fonirodopis.gr

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΤο θράσος, η ανηθικότητα και οι πραξικοπηματικές ενέργειες της πλαστής «πλειοψηφίας» της ΠΑΣΚΕ με επικεφαλή τον Μαγαλιό στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, φαίνεται ότι δεν έχουν  όρια, ούτε σταματημό, όπως αναφέρει η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση.

Αυτή τη φορά, ο λόγος για τον οποίον η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση καταγγέλλει τον Παντελή Μαγαλιό είναι το γεγονός ότι ο ίδιος σε αγαστή συνεργασία με την ΔΑΚΕ, προχώρησαν από μόνοι τους στη συγκρότηση μονοπαραταξιακού Προεδρείου στο Εργατικό Κέντρο και μοίρασαν μεταξύ τους όλες τις θέσεις, πλην της θέσης του Αντιπροέδρου που την έδωσαν για ξεκάρφωμα  στη ΔΑΚΕ, ενώ απέκλεισαν από το Προεδρείο τόσο την Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση που αναδείχθηκε σε 2η δύναμη στις εκλογές του Ε.Κ., όσο και το ΠΑΜΕ.

«Ενώ σε όλο το συνδικαλιστικό κίνημα, σε όλα τα σωματεία, τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα της χώρας, τα Προεδρεία συγκροτούνται σε αντιπροσωπευτική – αναλογική βάση και μάλιστα όταν πριν την συγκρότηση η ΔΑΚΕ δήλωνε ότι θέση της είναι το αναλογικό αντιπροσωπευτικό προεδρείο χωρίς αποκλεισμούς, ο Μαγαλιός και η παρεούλα του αποφάσισαν πραξικοπηματικά να συνεχίζουν να διαχειρίζονται το Εργατικό Κέντρο της πόλης μεταξύ τους, με τη γνωστή αδιαφάνεια και τα γνωστά αποτελέσματα σε όλους τους εργαζόμενους του νομού μας.

Αποδεικνύεται έτσι, ότι ο αποκλεισμός των 6 αντιπροσώπων του Σωματείου Χειριστών από το συνέδριο του Ε.Κ. καθώς και οι λαθροχειρίες που έγιναν ήταν προσχεδιασμένες μεταξύ ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ, για να μπορέσει κατόπιν ο Μαγαλιός να συγκροτήσει μονοπαραταξιακό – προσωπικό προεδρείο, ελπίζοντας έτσι ότι με τον τρόπο αυτό  θα διασωθεί από τις αμαρτίες του και από όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς της πορείας του ως Πρόεδρος του Ε.Κ.

Αν η ΠΑΣΚΕ- Μαγαλιός και η ΔΑΚΕ,  νομίζουν ότι με το Προεδρείο που έφτιαξαν, θα γλυτώσουν από τις πομπές τους και τις αμαρτίες δεκαετιών, πλανώνται πλάνη οικτρά.

Εμείς θα τα αποκαλύψουμε όλα και θα συνεχίσουμε με συνέπεια τον αγώνα μας για να αλλάξουν όλα στο Εργατικό Κέντρο, για να είναι το Ε.Κ. πραγματικός εκφραστής των εργαζομένων της πόλης μας.

Οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από ένα πραγματικό Εργατικό Κέντρο που  θα τους ανήκει και θα στέκεται δίπλα τους και όχι από αυτό το κατασκευασμένο μόρφωμα της μνημονιακής, αντεργατικής, συνεργασίας που είναι προσωπικό – κομματικό παραμάγαζο του Μαγαλιού.

Ένα τέτοιο Εργατικό Κέντρο δεν μας αξίζει και δεν θα το ανεχθούμε. Θα το ανατρέψουμε» αναφέρει η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση στην ανακοίνωση της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ