ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μαγαλιός : Με μεθοδεύσεις και με τη στήριξη της ΔΑΚΕ συνεχίζει το καταστρεπτικό του έργο

fonirodopis.gr

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΤο τέλος μιας απερίγραπτης θεατρικής συμπεριφοράς που δείχνει ο τακτικιστής συνδικαλιστής της ΕΤΕ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής παίχτηκε στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου.

Το αποτέλεσμα, μετά τις μεθοδεύσεις του, γνωστό εκ των προτέρων αφού ο απερχόμενος πρόεδρος Μαγαλιός φρόντισε με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο να απαξιώσει το συνδικαλιστικό φορέα των εργαζομένων του νομού, να διαγράψει όσα σωματεία δεν μπορούσε να ελέγξει, να διαχειρίζεται τις υποθέσεις του Εργατικού Κέντρου ως απόλυτος άρχοντας με μια αλαζονική ετσιθελική και παράνομη τακτική.

Στελέχη που βρίσκονται δίπλα στο Ε.Κ. απλά αποκαλούν τον  πρόεδρο Μαγαλιό ως διαχειριστή ΑΕ που κάνει τα πάντα αρκεί να ωφελείται ο ίδιος. Όλοι οι πολίτες και ειδικά οι εργαζόμενοι αισθάνονται απόλυτα απογοητευμένοι από τη δράση και λειτουργία του Ε.Κ. που ακόμη και τις δύσκολες μέρες που διέρχεται η εργατική τάξη είναι απόλυτα απομονωμένο αφού δεν μπορεί να ενεργοποιήσει ούτε ακόμη και αυτά τα μέλη της διοίκησης.

Ένα Εργατικό Κέντρο κλειστό, χωρίς τηλέφωνα, με εργαζομένους απλήρωτους και με πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ για απάτη… συνεχίζει τον κατήφορο

Το τελευταίο συνέδριο μεθοδεύτηκε άριστα από τον Μαγαλιό και την παρέα του σχετικά με τα σωματεία που είχαν δικαίωμα συμμετοχής. Προσπάθησε με δικαστικές αποφάσεις και νόθες εκλογές σε πρωτοβάθμια σωματεία να απομονώσει τους αντιπάλους του αλλά όταν είδε ότι δεν έχει τη πολυπόθητη δύναμη για μια άνετη επικράτηση, με τη συνεργασία μιας ελεγχόμενης εφορευτικής επιτροπής, απέκλεισε αντιπροσώπους  που ήταν αντίθετοι στα πεπραγμένα του.

Από την άλλη μεριά στο μητρώο των αντιπροσώπων βρέθηκαν  αντιπρόσωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το Ε.Κ. (ανεπάγγελτοι και συνταξιούχοι). Εμφανής ήταν η διάθεση του Μαγαλιού ώστε να ελέγξει ακόμη μια φορά το συνδικαλιστικό φορέα και σε συνεργασία με τη δεξιά παράταξη να συνεχίσει το καταστρεπτικό έργο του.

Το Εργατικό Κέντρο είναι κλειστό, τηλέφωνα δεν υπάρχουν, οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και αρκετούς μήνες και αυτός αποφάσισε την εκ περιτροπής εργασία τους αφού δεν έχει πλέον οικονομικούς πόρους εξαιτίας της τεράστιας απάτης που διέπραξαν οι φίλοι του αλλά και ο ίδιος για την οποία το κράτος επέβαλε πρόστιμα ύψους 300.000 ευρώ ενώ η υπόθεση εκκρεμεί στο ΣτΕ.

Είναι φανερό ότι ο Μαγαλιός εκμεταλλεύεται για προσωπικούς λόγους τον τίτλο του προέδρου αφού χάριν αυτού κέρδισε σε πολλές περιπτώσεις την ευνοϊκή μεταχείριση εκ μέρους κάποιων δικαστών που ίσως παραπλανηθέντες τον απάλλαξαν από τις κατηγορίες. Εμείς σχολιάζοντας τις μεθοδεύσεις που έγιναν προβλέψαμε την έλλειψη πλειοψηφίας όπως επίσης και τη σίγουρη σύμπραξη με τη δεξιά παράταξη προκειμένου να απομονωθούν οι άλλες δυο συνδικαλιστικές παρατάξεις που θα αγωνίζονται στο μέλλον από άλλη καλύτερη θέση για την προάσπιση των εργατικών συμφερόντων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ