ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σπάρτακος» : Τύφλα να ’χουν τα… Υπνοσεντόν!

FoniRodopis

ΜΟΡΦΑΚΙΔΗΣ - ΒΟΥΛΤΕΨΗ - ΚΑΖΑΚΟΥ - ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣΜε μια αιχμηρή ανακοίνωση υποδέχτηκε ο συνδυασμός για το Δήμο Κομοτηνής «Σπάρτακος» την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Φελίνας Καζάκου με τη στήριξη της ΝΔ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αποθέωση της «αυτοδιοικητικής διαδικασίας» ενώ παράλληλα από τα «πυρά» του δεν ξεφεύγουν οι υποψηφιότητες της κ. Λαφτσή αλλά και του νυν Δημάρχου, Γιώργου Πετρίδη, για τους οποίους ο «Σπάρτακος» παρατηρεί ότι το γνωστό σκηνικό της Βουλής μεταφέρεται στου Κομοτηναίου το κεφάλι.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ο «Σπάρτακος» σημειώνει :

«Η τοπική ΝΔ (Στυλιανίδης and company), καθώς και η απεσταλμένη του κεντρικού καταστήματος Σοφία Βούλτεψη, συμπαρουσίασαν προ ολίγων ημερών την υποψήφια δήμαρχό τους για την πόλη της Κομοτηνής, την κ. Φελίνα Καζάκου. Μιλάμε ασφαλώς για την αποθέωση της αυτοδιοικητικής διαδικασίας και της ανεξάρτητης υποψηφιότητας (ως και η ίδια μάς εδήλωσε περιχαρής – και ετεροφωτιζόμενη από τους προαναφερθέντες). Εξίσου ανεξάρτητης φυσικά και με εκείνην της κ. Ελένης Λαφτσή του Σύριζα που προηγήθηκε, αλλά αναδείχτηκε με τις «δημοκρατικές διαδικασίες» του κόμματός της. Οπότε, αν προστεθεί και ο νυν δήμαρχος, σημαίνον μέλος του τοπικού Πασόκ (θου, Κύριε…), ζούμε ήδη αυτούσιο το γνωστό σκηνικό της Βουλής, μεταφερμένο απλώς στου Κομοτηναίου το κεφάλι.

Έχουμε βεβαίως και εμείς (όπως – υποθέτουμε – και εσείς) καταληφθεί από βαθύτατη αγωνία για το πόσο πρωτότυπα και ενδιαφέροντα πράγματα θα μας πούνε όλοι αυτοί για την πόλη, για την ανάπτυξη, για τον δημότη. Τύφλα να ’χουνε δηλαδή τα Hipnosedon! Πόσα οράματα για το μέλλον της Κομοτηνής θα ξεδιπλώσουν, πόσα σχέδια θα καταστρώσουν, πόσες ιδέες θα καταθέσουν που μας τις κρατούσαν μυστικές τόσα χρόνια… Ψηφίστε τους όμως εσείς πάλι και μη σας νοιάζει. Δώστε τους άλλη μια λευκή επιταγή τον ερχόμενο Μάιο (παρακάμπτοντας τον κατάφωρο εμπαιγμό της νοημοσύνης σας). Και να είστε σίγουροι πως όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο…».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD23 ώρες πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE23 ώρες πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ23 ώρες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ