ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σπάρτακος» : Τύφλα να ’χουν τα… Υπνοσεντόν!

fonirodopis.gr

ΜΟΡΦΑΚΙΔΗΣ - ΒΟΥΛΤΕΨΗ - ΚΑΖΑΚΟΥ - ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣΜε μια αιχμηρή ανακοίνωση υποδέχτηκε ο συνδυασμός για το Δήμο Κομοτηνής «Σπάρτακος» την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Φελίνας Καζάκου με τη στήριξη της ΝΔ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αποθέωση της «αυτοδιοικητικής διαδικασίας» ενώ παράλληλα από τα «πυρά» του δεν ξεφεύγουν οι υποψηφιότητες της κ. Λαφτσή αλλά και του νυν Δημάρχου, Γιώργου Πετρίδη, για τους οποίους ο «Σπάρτακος» παρατηρεί ότι το γνωστό σκηνικό της Βουλής μεταφέρεται στου Κομοτηναίου το κεφάλι.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ο «Σπάρτακος» σημειώνει :

«Η τοπική ΝΔ (Στυλιανίδης and company), καθώς και η απεσταλμένη του κεντρικού καταστήματος Σοφία Βούλτεψη, συμπαρουσίασαν προ ολίγων ημερών την υποψήφια δήμαρχό τους για την πόλη της Κομοτηνής, την κ. Φελίνα Καζάκου. Μιλάμε ασφαλώς για την αποθέωση της αυτοδιοικητικής διαδικασίας και της ανεξάρτητης υποψηφιότητας (ως και η ίδια μάς εδήλωσε περιχαρής – και ετεροφωτιζόμενη από τους προαναφερθέντες). Εξίσου ανεξάρτητης φυσικά και με εκείνην της κ. Ελένης Λαφτσή του Σύριζα που προηγήθηκε, αλλά αναδείχτηκε με τις «δημοκρατικές διαδικασίες» του κόμματός της. Οπότε, αν προστεθεί και ο νυν δήμαρχος, σημαίνον μέλος του τοπικού Πασόκ (θου, Κύριε…), ζούμε ήδη αυτούσιο το γνωστό σκηνικό της Βουλής, μεταφερμένο απλώς στου Κομοτηναίου το κεφάλι.

Έχουμε βεβαίως και εμείς (όπως – υποθέτουμε – και εσείς) καταληφθεί από βαθύτατη αγωνία για το πόσο πρωτότυπα και ενδιαφέροντα πράγματα θα μας πούνε όλοι αυτοί για την πόλη, για την ανάπτυξη, για τον δημότη. Τύφλα να ’χουνε δηλαδή τα Hipnosedon! Πόσα οράματα για το μέλλον της Κομοτηνής θα ξεδιπλώσουν, πόσα σχέδια θα καταστρώσουν, πόσες ιδέες θα καταθέσουν που μας τις κρατούσαν μυστικές τόσα χρόνια… Ψηφίστε τους όμως εσείς πάλι και μη σας νοιάζει. Δώστε τους άλλη μια λευκή επιταγή τον ερχόμενο Μάιο (παρακάμπτοντας τον κατάφωρο εμπαιγμό της νοημοσύνης σας). Και να είστε σίγουροι πως όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ