ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναζητούν τις παλιές δηλώσεις Μορφακίδη για τα «καυτά» θέματα της μειονότητας !

fonirodopis.gr

ΜΟΡΦΑΚΙΔΗΣΓράψαμε και άλλη φορά για την ανάδειξη του Ντίνου Μορφακίδη στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ροδόπης, ένα γεγονός που προβλημάτισε τους ανθρώπους που παρακολουθούν τα πολιτικά δρώμενα. Απορήσαμε κι εμείς γιατί ο φίλος Ντίνος ήταν επί χρόνια εκτός πολιτικής σκηνής και σχεδόν αδιάφορος με τα κομματικά δρώμενα  ενώ στο διάστημα αυτό της εθελοντικής απουσίας του αναδείχτηκε σε ένα κορυφαίο και επιτυχημένο νομικό.

Σήμερα, καλείται να διαχειριστεί την αγανάκτηση του πολίτη για την πολιτική του κόμματος του και είναι αυτός που θα φορτωθεί τις αγανακτισμένες φωνές των ψηφοφόρων κάθε φορά που θα επιχειρεί να υπερασπιστεί τα όσα τραγικά γίνονται στην Ελλάδα με 1.500.000 άνεργους και 4.500.000 σπίτια να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Επιπλέον κάποια κέντρα  ανοίγουν τον προσωπικό φάκελο του για να βγάλουν στην επιφάνεια τα όσα έλεγε τότε με την Πολιτική Άνοιξη για καυτά θέματα της μειονότητας και είναι ιδιαίτερα περιάγω να δούμε πως θα πλησιαστούν οι ψηφοφόροι της μειονότητας που θα διαβάζουν τα όσα έλεγε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ