ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Με εκλογές που θυμίζουν άλλες εποχές κατάφερε να επανεκλεγεί

fonirodopis.gr

ΜΑΓΑΛΙΟΣΤελικά το έγκλημα ολοκληρώθηκε και ο πονηρός πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κατάφερε να συνεχίσει τη συνδικαλιστική του θητεία με εκλογές που έγιναν και  θυμίζουν άλλες εποχές. Η πρώτη προσπάθεια για τις παράνομες εκλογές έγινε πριν μερικές ημέρες και υπήρχε μεγάλη αντίδραση εξαιτίας των καταγγελιών ότι δεν εφαρμόστηκαν οι διαδικασίες  που ορίζει το καταστατικό (γενικές συνελεύσεις, εκκαθάριση μητρώου μελών κλπ) που ανάγκασαν την δικαστική αντιπρόσωπο να  ακυρώσει τη διαδικασία της εκλογής.

Την Παρασκευή κρυφά κρυφά ο τακτικιστής πρόεδρος  χωρίς να καλέσει τα μέλη στη γενική συνέλευση προφασίστηκε ότι αυτή έγινε κανονικά με ελάχιστο αριθμό μελών οπότε την Κυριακή η συγκέντρωση των 30 μελών – ψηφοφόρων, υποτίθεται οικονομικά ταχτοποιημένων μελών, θεωρήθηκε γενική συνέλευση και προχώρησαν σε εκλογή νέου ΔΣ και λοιπών οργάνων. Στη συγκέντρωση αυτή δεν προσήλθαν φυσικά οι παλιννοστούντες ομογενείς γιατί φοβήθηκαν να συμμετάσχουν σε ένα όργιο παράνομων πράξεων.

Στην αρχή της διαδικασίας κατατέθηκε ένσταση κατά του κύρους των εκλογών με τη δικαστικό αντιπρόσωπο να  την κάνει αποδεκτή και τα υπόλοιπα μέλη που πρόσκεινται  στον μεθοδευτή να την απορρίπτουν. Όλα έγιναν προκειμένου να εκλεγεί ο εκλεκτός και είναι παράξενο και ύποπτο πως η προσωρινή  διορισθείσα επιτροπή  διέγραψε περίπου 130 μέλη του σωματείου και πως έγραψε άλλα μέλη που δεν ανήκουν στο ίδιο επάγγελμα που ορίζει το καταστατικό του σωματείου. Η ένσταση φυσικά θα εκδικαστεί στο Πρωτοδικείο και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Εμείς λέμε συγχαρητήρια στον τακτικιστή πρόεδρο αφού ακόμη μια φορά πέτυχε στους στόχους του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ