ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αντιεισαγγελέας βγάζει αποφάσεις χωρίς να συμβουλευτεί το νόμο !

fonirodopis.gr

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΠολλές φορές γράψαμε για τη συμπεριφορά των δικαστών στην αντιμετώπιση  υποθέσεων που βγάζουν μάτια. Γράψαμε για την ομπρέλα προστασίας που άνοιξε  πάνω από το κεφάλι πονηρού που παρόλο που έφαγε εκατομμύρια δραχμές έτυχε της απόλυτης προστασίας από τους δικαστές. Σήμερα αποκαλύπτουμε ένα νέο επεισόδιο στη σειρά των ευνοϊκών αποφάσεων για το ίδιο άτομο.

Δημοσιεύτηκε ένα σχόλιο για τις παράνομες πράξεις του κορυφαίου συνδικαλιστικού στελέχους που οι παράνομες πράξεις του μοιάζουν καλοστημένο σενάριο ατιμωρησίας. Το σχόλιο αναφέρονταν στην παράνομη εκλογή του από  ένα σωματείο – «μαϊμού» στο οποίο ανήκει καταχρηστικά ο ίδιος χωρίς να εργάζεται σε μια υπηρεσία του νομού Ροδόπης  και φυσικά χωρίς να ανήκει σε άλλη εργασία.

Η Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και ο αρμόδιος αντεισαγγελέας  προχώρησε σε έρευνα όμως πολύ σύντομα εξέδωσε μια διάταξη που έθετε την υπόθεση στο αρχείο. Ο νεαρός αντεισαγγελέας βασίστηκε σε ένα έγγραφο του φίλου Περιφερειάρχη της ΕΤΕ Θεσ/νικης που έλεγε ότι σε κάποια χρονικά διαστήματα ο πονηρός δούλευε στην Κομοτηνή αλλά τώρα είναι στη διάθεση της υπηρεσιακής λειτουργίας της Θεσ/νικης. Αυτό ήταν αρκετό για τον δικαστικό λειτουργό που  εξέδωσε τη διάταξη απαλλαγής από τις παράνομες πράξεις χωρίς να συμβουλευτεί το νόμο 1264/82 και τις διατάξεις που αναφέρονται στην απαραίτητη για τη συμμετοχή κάποιου εργαζομένου εργασία στον ίδιο νομό και στο επάγγελμα που αναφέρεται στο καταστατικό του σωματείου.

Κύριε αντιεισαγγελέα, άραγε δεν έπρεπε να ζητηθούν στοιχεία για τον τόπο εργασίας, τις καταστάσεις μισθοδοσίας κλπ;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ