ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δικαστική έρευνα για τις εκλογές σε Σωματείο – «μαϊμού» του Εργατικού Κέντρου

fonirodopis.gr

ΜΑΓΑΛΙΟΣΓράψαμε πρόσφατα για τη προσπάθεια του Μαγαλιού να μεθοδεύσει από τη μια μεριά την εκλογή του στα όργανα του Σωματείου «μαϊμού» και από την άλλη να απομακρύνει από τις υποθέσεις του Σωματείου όσους θεωρεί ότι είναι επικίνδυνοι για τα σχέδια του.

Με αδιαφανείς και παράνομες διαδικασίες αφαίρεσε τη σφραγίδα του Σωματείου και μερίμνησε ώστε να περατωθεί η θητεία του ΔΣ και των οργάνων. Αυτός δηλαδή πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου δεν μερίμνησε ώστε να μην συμβεί αυτό το  γεγονός όμως όπως απεδείχθη εκ των υστέρων η κίνηση αυτή ειχε πολλές σκοπιμότητες  αφού στη συνέχεια υπέδειξε ο ίδιος πρόσωπα για τη σύνθεση του διορισμένου συμβουλίου που σκοπό θα ειχε να πραγματοποιήσει νέες εκλογές  φυσικά με τη σύνταξη νέου μητρώου μελών από το οποίο φυσικά θα απουσίαζαν με ετσιθελικό τρόπο  οι συνδικαλιστικοί αντίπαλοι του.

Στη συνέχεια επιχείρησε ο ίδιος να πραγματοποιήσει εκλογές όμως πριν από την έναρξη των εκλογών δημιουργήθηκε ένταση παρουσία της δικαστικού αντιπροσώπου που κλήθηκε για τις εκλογές. Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει με τη δήλωση ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές αν δεν τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Τώρα επιχειρείται να γίνουν εκλογές με το πλαστό αυτό μητρώο μελών, με μέλη που δεν είναι  εργαζόμενοι του κλάδου όπως εξάλλου είναι και ο ίδιος που κανείς δεν γνωρίζει που εργάζεται και σε ποια πόλη. Είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να επανεκλεγεί για να συνεχίσει την υποβάθμιση του συνδικαλιστικού φορέα των εργαζομένων για προσωπικό όφελος.

Μάθαμε ότι διετάχθη δικαστική προκαταρκτική εξέταση για ότι παράνομο πιθανόν  να συνέβη όμως θα πρέπει και η δικαστική αντιπρόσωπος που ανέλαβε να πραγματοποιήσει τις εκλογές να είναι ιδιαίτερα προσεκτική ώστε να μην νομιμοποιήσει με τη παρουσία της τις αντικαταστατικές και παράνομες μεθοδεύσεις του Μαγαλιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ