ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εμπορικός Σύλλογος : Να λειτουργήσουν τα καταστήματα την τελευταία Κυριακή του έτους

fonirodopis.gr

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΜε επιστολή που απέστειλε στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Παύλο Δαμιανίδη, ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής ζητάει από τον πρώτο να είναι ανοιχτά την τελευταία Κυριακή (29/12) του χρόνου τα καταστήματα της Κομοτηνής, καθώς όπως σημειώνεται «θεωρείται μια ευοίωνη μέρα για τα καταστήματα δεδομένου πάντα των συνθηκών αγοράς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής έχει ως εξής :

«Αξιότιμε κε Δαμιανίδη, Λαμβάνοντας υπόψη την υπ’αριθμ.2946/31-10-2013 απόφαση σας σχετικά με τη δυνατότητα λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων επιλεγμένες Κυριακές του χρόνου, πέραν των προκαθορισμένων από το άρθρο 16/4177, ο φορέας μας προέβη σε Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να ορίσει το προτεινόμενο εορταστικό πρόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων, ως είθισται κάθε χρόνο.

Σύμφωνα λοιπόν με την υπ’αριθμ. 19/2013 απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου εκδόθηκε και διανεμήθηκε το προτεινόμενο εορταστικό πρόγραμμα λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, το οποίο και σας επισυνάπτεται.

Όπως θα δείτε,  προτείνουμε στα καταστήματα της Κομοτηνής να είναι ανοιχτά την τελευταία Κυριακή του χρόνου, 29/12 καθώς θεωρούμε ότι είναι μια ευοίωνη μέρα για τα καταστήματα μας δεδομένων πάντα των συνθηκών της αγοράς.

Παρακαλούμε λοιπόν, να μεριμνήσετε για την ορθή εφαρμογή του νόμου, που διέπει τη λειτουργία των καταστημάτων για εκείνη τη μέρα καθώς σύμφωνα με το άρθρο 16/4177, υπάρχουν περιορισμοί και προϋποθέσεις για τα καταστήματα που επιτρέπεται να είναι ανοιχτά, προκειμένου να διασφαλίσουμε, σε συνεργασία, την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς της Κομοτηνής.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιπλέον πληροφορία μπορεί να χρειαστείτε καθώς και για τη συνεχή υποστήριξη μας στα θέματα που αφορούν την αγορά της πόλης μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ