ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοτσάκης : Δεν φωνάζω γιατί τα κανάλια είναι έξω και πίνουν καφέ !!!

FoniRodopis

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΣε μια απίστευτη δήλωση προέβη ο πρώην Δήμαρχος, Δημήτρης Κοτσάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής, σε μια προσπάθεια να απαντήσει στην κριτική που δέχτηκε από τον επικεφαλής του “Σπάρτακου”, Νεκτάριο Δαπέργολα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δαπέργολας παίρνοντας το λόγο χαρακτήρισε ως “παράξενη” τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών αντί να βλέπουμε την αξιωματική αντιπολίτευση να ανεβάζει τους τόνους, αντιθέτως για παράξενο λόγο τη βλέπουμε να κρατάει πιο ήπια στάση”.

Ο κ. Κοτσάκης παίρνοντας το λόγο για να απαντήσει είπε απευθυνόμενος στον κ. Δαπέργολα : “Δεν θα γίνουμε εδώ εκπομπή του Πρετεντέρη για να φωνάζουμε. Οι χαμηλοί τόνοι δεν σημαίνουν και έλλειψη κριτικής, αντιθέτως δείχνουν έναν πολιτικό πολιτισμό. Δεν θα μας υποδείξετε εσείς κ. Δαπέργολα τι στάση θα κρατήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο” για να προσθέσει (αφήνοντας παράλληλα όλους εμάς άφωνους) ότι “και στο κάτω κάτω για ποιο λόγο να φωνάξω εδώ μέσα; Ποιος θα με ακούσει; Τα κανάλια είναι έξω και πίνουν καφέ”, αναφερόμενος φυσικά σε πολλούς συναδέλφους που εκείνη την ώρα ήταν στο κυλικείο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής.

Το είδαμε λοιπόν και αυτό. Τον κ. Κοτσάκη από τη μια να προσβάλλεται που του έκανε κριτική ο κ. Δαπέργολας αλλά ταυτόχρονα να κάνει κριτική στους δημοσιογράφους και από την άλλη να παραδέχεται δημοσίως ότι κάνει αυτό που πάντα έκανε προφανώς… να φωνάζει για το θεαθήναι και τις κάμερες !!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ