ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοτσάκης…. εξουσιομανής και υπέρ του χρυσού !

FoniRodopis

ΚΟΤΣΑΚΗΣΌλοι οι Κομοτηναίοι γνωρίζουν πλέον τη πολιτική διαδρομή του Κοτσάκη που εξαιτίας μιας συγκυρίας κατόρθωσε να ικανοποιήσει τη φιλοδοξία τους και να εκλεγεί δήμαρχος των Κομοτηναίων. Στα χρόνια της δημοτικής του θητείας προσπάθησε με κάθε τρόπο να καλύψει την ανικανότητα του για την επίλυση των  προβλημάτων καλυπτόμενος απόλυτα σωστά πίσω από ένα πλατύ χαμόγελο όμως πολύ γρήγορα οι δημότες κατάλαβαν την αποτυχημένη πολιτική του και τον έστειλαν στη θέση που του ανήκει, δηλαδή στην αφάνεια.

Γρήγορα άρχισαν να διαρρέουν τα οικονομικά αποτελέσματα της θητείας του και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα οικονομικά στοιχεία έδειχναν μια απέραντη  διαφθορά αφού οι συνεργάτες του Κοτσάκη που είχαν το καθήκον τάχα της επικοινωνιακής πολιτικής έμοιαζαν με τρωκτικά που ροκάνιζαν το δημοτικό χρήμα Ο πολιτικός πολιτισμός του σημερινού δημάρχου Πετρίδη που δεν ήθελε να ποινικοποιήσει τη πολιτική ζωή του τόπου έσωσε τον Κοτσάκη από δικαστικές περιπέτειες και αυτός δεν τόλμησε ποτέ να ξανασκεφτεί νέα ανάμιξη στις δημοτικές υποθέσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ρεμούλας ήταν μεταξύ άλλων και τιμολόγια μαϊμού που εκδίδονταν μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τις εκλογικές του ανάγκες και τις απαιτήσεις των φίλων του. Ενημερώσαμε τον σημερινό δήμαρχο Πετρίδη παρουσία και του Κοτσάκη για τιμολόγιο ποσού 5.000 ευρώ που εκδόθηκε από φιλικό έντυπο που όμως δεν είχε καμία σχέση με τις εργασίες που αναφέρονταν στο τιμολόγιο, πράγμα που σημαίνει ότι το τιμολόγιο αφορούσε  αμοιβή για προεκλογική  διαφήμιση.

Μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές και έχοντας ψυχολογικό πρόβλημα  από την έλλειψη εξουσίας μεθόδευσε τις εκλογές στη Λέσχη Κομοτηναίων και αφού   αλλοίωσε το μητρώο μελών κατόρθωσε να εκλεγεί νέος πρόεδρος της Λέσχης  παραμερίζοντας τον μέχρι τότε πρόεδρο Διογένη Νικολαΐδη και απέκτησε ένα  πόστο προκειμένου να εξακολουθεί να είναι στην επικαιρότητα.

Κατάργησε την ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών που  παραχώρησε το κτίριο της Λέσχης στο Δήμο Κομοτηνής, ανέθεσε σε ανθρώπους της δικής του επιρροής να επιδιορθώσουν το οίκημα χωρίς ποτέ να δημοσιευτεί ένας λογαριασμός δαπανών και φυσικά και η σύμβαση μίσθωσης του κτιρίου οπότε κανείς δεν γνωρίζει πως ένα δημόσιο κτίριο διαχειρίζεται με ποιο ποσό ενοικίου και για πόσο χρονικό διάστημα.

Τακτική και συμπεριφορά από τη μεριά του Κοτσάκη με χαρακτηριστικές γκρίζες και θολές σκιές Τώρα, ο πρώην δήμαρχος και σημερινός πρόεδρος έβαλε πλώρη για το προεδρείο του ΤΕΕ όχι πιστεύουμε από ενδιαφέρον για τα προβλήματα των μηχανικών αλλά για να ικανοποιήσει πολιτικές του επιθυμίες και πιθανόν οικονομικά συμφέροντα πολιτικών του φίλων συνεργαζόμενος με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την εξόρυξη του χρυσού οπότε η θέση του προέδρου του ΤΕΕ θα είναι αρκετά ωφέλιμη για τη φιλοδοξία των χρυσωρύχων αφού η σημερινή διοίκηση του Επιμελητηρίου είναι αντίθετη με την εξόρυξη του χρυσού στο Πέραμα και αλλού.

Επιπλέον διέρρευσε ότι επιθυμεί να συμμετάσχει στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης  στη θέση του φιλόδοξου Μιχελή όταν αυτός αποχωρήσει από τη πολιτική και θεωρεί ότι η θέση του στο ΤΕΕ θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη Ο ίδιος δηλώνει άνθρωπος με ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα και εκμυστηρεύεται σε κάποιους επαγγελματίες που απαιτούν από τον ίδιο κάποια χρήματα έναντι παλιών υπηρεσιών αρνούμενος να ικανοποιήσει τις υποχρεώσεις του  ότι δεν έχει χρήματα για να πληρώσει ακόμη και το ασφαλιστικό του ταμείο δείχνοντας με τη δήλωση αυτή το χαρακτήρα του και φυσικά τις μελλοντικές του  επιδιώξεις. Οι μηχανικοί άραγε θα δείξουν εμπιστοσύνη;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ