ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Τον Μητροπολίτη Παντελεήμων επισκέφθηκαν οι ΑΧΕΠΑ Ροδόπης

fonirodopis.gr

ΑΧΕΠΑ - ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΕθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμονα πραγματοποίησε το Δ.Σ. και μέλη του γυναικείου τμήματος των ΑΧΕΠΑ-Daughters of Penelope Ν. Ροδόπης.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, η Πρόεδρος του Δ.Σ, κ. Μαρία Σοφιανού, αφού ανέφερε σε γενικές γραμμές τις αρχές και τη φιλοσοφία που διέπουν την λειτουργία της οργάνωσης, παρουσίασε στον Σεβασμιότατο τους στόχους δράσεων για το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ο Σεβασμιότατος εξέφρασε την ενεργό του συμπαράσταση στο έργο του συλλόγου, καθώς, όπως ανέφερε, όλες οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες που αποσκοπούν στη στήριξη και στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται παντοιοτρόπως, έχουν την αμέριστη στήριξη της τοπικής Εκκλησίας και του ιδίου προσωπικά. Υποσχέθηκε δε, να συμβάλλει τα μέγιστα στην διοργάνωση δράσεων ανθρωπιστικού περιεχομένου, όποτε αυτό του ζητηθεί.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του Δ.Σ. των ΑΧΕΠΑ Κομοτηνής, η Πρόεδρος του Δ.Σ. τόνισε ότι με τη συνάντηση αυτή επιβεβαιώθηκε και εθιμοτυπικά η αγαστή και διαρκής συνεργασία που θα υπάρχει από δω και πέρα με την Εκκλησία και τον επικεφαλής της Σεβασμιότατο, κ.κ. Παντελεήμονα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ