ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Μικρή η συμμετοχή των Κομοτηναίων στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

fonirodopis.gr

ΔΕΘ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΑδιάφοροι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα δεν ακολούθησαν τις συνδικαλιστικές ηγεσίες τους και φυσικά δεν πειθάρχησαν να ταξιδεύσουν στην Θεσσαλονίκη για το μεγάλο συλλαλητήριο της ΔΕΘ. Ο λόγος θα πρέπει να αναζητηθεί στη σημερινή κατάσταση που οδήγησε τους εργαζομένους η πολιτική της συγκυβέρνησης αφού πλέον μπήκε στο πετσί του κάθε εργαζόμενου ότι τίποτα δεν γίνεται και κανείς δεν μπορεί να αλλάξει  την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Φυσικά έχουν άδικο αφού τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειάζεται η ενότητα των εργαζομένων, οι οποίοι πρέπει να αφήσουν τον ατομικισμό και την απογοήτευση και να ενισχύσουν τα συνδικάτα  τους. Ο άλλος λόγος είναι η αδυναμία των ηγεσιών να κινητοποιήσουν τους εργαζόμενους αφού όλοι κατάλαβαν ότι οι ηγεσίες αυτές ενδιαφέρονται περισσότερο για τη δική τους καλοπέραση και τα δικά τους συμφέροντα. Παράδειγμα η συμπεριφορά του προέδρου του Εργατικού Κέντρου  ο οποίος όπως μας πληροφορούν οι εργαζόμενοι της διοίκησης αλλά και άλλοι ότι διέλυσε το σωματείο στο οποίο παράνομα συμμετείχε αφού δεν ήταν εργαζόμενος σε οποιαδήποτε εργασία της Ροδόπης, υπηρετούσε σε υπηρεσία της ΕΤΕ της Θεσσαλονικης και πρόσφατα πήρε προαγωγή για τις υπηρεσίες που προσέφερε.

Κατά τα άλλα η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου έχει να συνεδριάσει από τον Μάιο οπότε οι εργαζόμενοι γύρισαν τα νώτα τους. Τώρα εξηγείται γιατί από τα τρία λεωφορεία που ναύλωσαν για την Θεσσαλονίκη γέμισαν μόνο το ένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ