ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μιχάλης Κακουλίδης : «Το Antigold κίνημα τελείωσε»

FoniRodopis

Πολιτιστική βραδιά αλληλεγγύης διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής (13/9) η Μεταλλευτική Θράκης Α.Ε. στο κέντρο «Έπαυλη» στις Σάπες με δωρεάν φαγητό και ποτό και υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής από τους καλλιτέχνες Γιώργο Ορφανίδη και Στάθη Νικολαΐδη.

Το παρών στην εκδήλωση αυτή έδωσαν πλήθος πολιτών από τις Σάπες και τις γύρω περιοχές, οι οποίοι κατέκλυσαν το κέντρο, έφαγαν, χόρεψαν, διασκέδασαν αλλά παράλληλα έστειλαν και το δικό τους μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι τελικά η επένδυση χρυσού στις Σάπες Ροδόπης δεν είναι και τόσο ανεπιθύμητη από την τοπική κοινωνία όσο ίσως θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν.

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης είναι ότι όσο περνούσε η ώρα τόσο και κατέφθανε κόσμος ώσπου γέμισε ασφυκτικά το κέντρο «Έπαυλη» με πάνω από 1.000 κατοίκους.

Μιχάλης Κακουλίδης : «Το Antigold κίνημα τελείωσε»

Χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους απηύθυνε ο εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών για την Ανάπτυξη στις Σάπες κ. Μιχάλης Κακουλίδης, ο οποίος σημείωσε με νόημα ότι το «Το Antigold Κίνημα τελείωσε» ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει και τα πυρά του εναντίον της Διανομαρχιακής, του Δημάρχου Μαρωνείας – Σαπών αλλά και του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

«Το κύκνειο άσμα της Διανομαρχιακής και του δημάρχου Σαπών καθώς και του Λαμπάκη ήταν η χθεσινή ταυτόχρονη αλλά πλήρως αποτυχημένη αντισυγκέντρωση που σκέφτηκαν να κάνουν με την συναυλία κατά του χρυσού μπροστά στην Δημαρχεία… 10 λεωφορεία μισθωμένα με τα λεφτά των δημοτών μετέφεραν από τα γύρω χωριά μόλις 26 άτομα! Μεταφερόμενοι φοιτητές και οι γνωστοί – άγνωστοι της Αλεξανδρούπολης κατάφεραν να μαζέψουν μόλις 250 άτομα! Το κίνημα εναντίον της Ανάπτυξης της περιοχής που τόσα χρόνια λειτουργεί με τις ευλογίες και την στήριξη των αυτοδιοικητικών της περιοχής χθες το βράδυ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κακουλίδης.

Μετά το χαιρετισμό του κ. Κακουλίδη ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική, άφθονο φαγητό και ποτό και διασκέδαση μέχρι αργά το βράδυ για τους κατοίκους της περιοχής που έδωσαν το παρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ