ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Με μουσική και χορό απάντησαν στο χρυσό κάτοικοι των Σαπών !

FoniRodopis

Μουσικοχορευτική εκδήλωση με ποικίλα συγκροτήματα και χορευτικά με έκθεση ντόπιων ποιοτικών προιόντων, με παράσταση Καραγκιόζη, αλλά και με ομιλία για το θέμα του χρυσού διοργάνωσαν το βράδυ της Παρασκευής (13/9) ο Δήμος Μαρώνειας – Σαπών και η Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου κατά του χρυσού.

Ομιλία για το τι σημαίνει εξόρυξη και μεταλλουργία χρυσού παρέθεσε ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας κ. Γιάννης Τέντες ενώ παράλληλα, υπήρχε και υπαίθρια έκθεση με τοπικά προϊόντα της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κόσμου δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες των διοργανωτών καθώς η πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας, για δικούς της λόγους, προτίμησε να μη δώσει το παρών.

Στη μουσικοχορευτική εκδήλωση συμμετείχαν οι Μπάμπης Σεργκενλίδης με το συγκρότημά του, QUARTISTIC, EMERALD, VERTIGO, ΟΡΦΕΑΣ, TIME TUNNEL, BALKANATOLIA, ΚΑΠΠΑ ΖΕΥΚΙΝ, ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΡΡΙΑΝΩΝ – ΧΡΗΣΤΟΥΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΖΑΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «Ατματζάδες», Σγουρής Μαργαρίτης και Νίκος Βερβερίδης, Γιάννης Βουλτσίδης με παράσταση Καραγκιόζη και σε έκτακτη εμφάνιση ο Λάκης Χαλκιάς.

Μετά την ομιλία ακολούθησαν παραδοσιακοί τοπικοί χοροί και λαϊκό γλέντι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ