Σαμποτάζ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στους Τούρκους

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑΔεν μπορούμε με άλλη λέξη να εξηγήσουμε αυτό που επιχειρεί να κάνει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στους γείτονες. Αναφερόμαστε φυσικά στην ελληνοτουρκική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για την κοινή καταπολέμηση των κουνουπιών στις δύο όχθες του ποταμού Έβρου.

Εκτός των άλλων που συμφωνήθηκαν στη συνάντηση, όπως μας αναφέρει η ίδια η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, «η Ελληνική αντιπροσωπεία προσκάλεσε την Τουρκική να επισκεφθεί την Ελλάδα και να παρακολουθήσει από κοντά τις μεθόδους καταπολέμησης» !!!

Μάλιστα !!! Τόσο καλές και τέλειες είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε εμείς εδώ και πολλά χρόνια για την καταπολέμηση των κουνουπιών που πλέον αποφασίσαμε να δώσουμε τα φώτα μας και στους Τούρκους, καθώς όπως φαίνεται η Περιφέρεια ΑΜ-Θ έχει βρει τη λύση για το πρόβλημα, άσχετα αν κάθε χρόνο χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής ταλαιπωρούνται από τα κουνουπιά.

Σαμποτάζ, κοροϊδία, ειλικρινά δεν ξέρουμε πώς να το χαρακτηρίσουμε. Και μετά, οι της Περιφερειακής Αρχής κατηγορούν τον κ. Παυλίδη που ισχυρίζεται ότι οι διοικούντες «ζουν στον δικό τους γυάλινο κόσμο» !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.