ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Στο πλευρό και των μουσουλμάνων πολιτών η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

fonirodopis.gr

ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ - ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΤην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής επισκέφτηκε  ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα.

Ο Σεβασμιότατος κ.κ. Παντελεήμων υποδέχθηκε στο γραφείο του τον βουλευτή Νομού Ροδόπης κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ. Στη συζήτηση που ακολούθησε και είχε διάρκεια περίπου μία ώρα ο κ. Καρά Γιουσούφ είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Σεβασμιότατο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση στο πολυεύθυνο έργο που ανέλαβε στον τόπο μας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Καρά Γιουσούφ αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν τον τόπο, δίνοντας έμφαση στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής μας, όπως η ανεργία,  οι οικονομικές δυσκολίες, ο ρατσισμός. Από τη μεριά του ο Σεβασμιότατος κ.κ. Παντελεήμων υπογράμμισε ότι η Εκκλησία θα είναι δίπλα σε όλους τους πολίτες της περιοχής μας, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, καθώς τα κοινά σημεία είναι περισσότερα από τις όποιες διαφορές.

Τόσο ο κ. Καρά Γιουσούφ όσο και ο Σεβασμιότατος κ.κ. Παντελεήμων δεσμεύτηκαν σε μια πορεία συνεργασίας, βασισμένη στον σεβασμό και στην προσφορά προς στον συνάνθρωπο, καθώς τόσο η Εκκλησία όσο και η Πολιτεία πρέπει να συμπαρασταθούν στους πολίτες, οι οποίοι σήμερα βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ