ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Αντίστροφη μέτρηση για τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου

fonirodopis.gr

ΜΑΓΑΛΙΟΣΦαίνεται πως τα αποτελέσματα της πολιτικής του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής έκανε τους εργαζομένους να γυρίσουν τη πλάτη με ότι αυτό συνεπάγεται στη μελλοντική  λειτουργία του συνδικαλιστικού φορέα. Στην Οργάνωση των εργαζομένων δεν υπήρχε επί χρόνια καμία απολύτως πολιτική και ταξική λειτουργία. Με την ετσιθελική συμπεριφορά της ομάδας του προέδρου πολλοί εκλέγονταν με παράξενες διαδικασίες. Εξάλλου και ο ίδιος εκλέγεται από σωματείο – «μαϊμού» χωρίς να εργάζεται  πουθενά. Πρόσφατα έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Παλιότερα η ΠΑΣΚΕ συμμετείχε με δυο ψηφοδέλτια ώστε με  κάποια μεθόδευση να εκλέξει και τους δυο αντιπροσώπους και το ίδιο επιχείρησε και στη  πρόσφατη εκλογικη αναμέτρηση. Συμμετείχαν τρεις παρατάξεις :

Η Δημοκρατική Συνεργασία Εργαζομένων που πήρε 15 ψηφοδέλτια.

Η Δημοκρατική Αναγέννηση που πήρε 12 ψηφοδέλτια.

Η Ανεξάρτητη συνεργασία που πήρε 24 ψηφοδέλτια.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων έλαβαν :

Δημοκρατική Συνεργασία Εργαζομένων : Μαγαλιός 14, Φωτιάδου 6, Υζινούδης 2, Αβραμίδης 1 και Ζηλούδης Γιώργος μηδέν (0) !!!

Δημοκρατική Αναγέννηση : Χατζηαθανασίου 13, Καρκατσέλης 6, Καλπακίδης 4, Αποστολίδης 2 και Μεζιρίδου 1.

Ανεξάρτητη Συνεργασία : Σωτηρίου Νίνα 20  και Στογιαντσάκη Μάρθα 12.

Το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την εξυγίανση του συνδικαλιστικού φορέα  των εργαζομένων που νιώθουν ότι η  πολιτική της μικρής ομάδας  που υπάρχει ακόμη στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου σε λίγο καιρό θα αποτελεί παρελθόν.

Το πλέον όμως εντυπωσιακό είναι η συμπεριφορά των  αρχηγών απέναντι στον αντιδήμαρχο  του Δήμου Κομοτηνής, Γιώργο Ζηλούδη, που η συμμετοχή του στις εκλογές ομόρφυνε το ψηφοδέλτιο και δεν έλαβε ούτε μια ψήφο ! Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Ζηλούδης δεν είχε το δικαίωμα να ψηφίσει γιατί ψηφίζει μέσω της Ομοσπονδίας του και ότι την ημέρα των εκλογών απουσίαζε στην Αθήνα συνοδεύοντας τον Δήμαρχο Κομοτηνής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ