ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγώνας δυνατός και ενωτικός για τα δύο Επιμελητήρια της Ροδόπης

fonirodopis.gr

ΕΒΕΡΜεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στα Επιμελητήρια η απόφαση της κυβέρνησης να αναλάβει τα αποθεματικά των Επιμελητηρίων από τις τράπεζες με αποτέλεσμα οι φορείς αυτοί του δημοσίου να κινδυνεύουν να μείνουν από… καύσιμα.

Πρόθεση μας δεν είναι να βάλουμε στο ίδιο επίπεδο τα δυο Επιμελητήρια της πόλης αφού δεν υπάρχει σημείο σύγκρισης της λειτουργίας του Εμπορικού Επιμελητηρίου με το  αντίστοιχο των Επαγγελματιών. Στο ένα (Εμπορικό) υπάρχει μια σοβαρή και συνεπής  διοίκηση που εφαρμόζει κατά γράμμα τη νομοθεσία ενώ στο άλλο (Επαγγελματικό) η μοναδική φιλοδοξία της διοίκησης φαίνεται από τα οικονομικά πεπραγμένα των  τελευταίων χρόνων.

Τώρα το ερώτημα είναι τι θα κάνουν χωρίς χρήματα  αφού εκτός των άλλων καταργήθηκε και η υποχρέωση να θεωρούνται βιβλία παροχής υπηρεσιών με αποτέλεσμα να μην αναγκάζονται οι εκατοντάδες  επαγγελματίες – μέλη να πληρώνουν το χαράτσι για τη σχετική βεβαίωση.

Πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος  Αγγελίδης ταυτίστηκε με τον συνάδελφο του από ταξική συνείδηση. Αγώνας μαζικός, ενωτικός θα είναι η απάντηση από δω και μπρος που λένε και οι εργαζόμενοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ