ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημιουργία Κέντρου Καταπολέμησης Κουνουπιών προτείνει ο Τρέλλης

fonirodopis.gr

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙΤη δημιουργία ενός Κέντρου Καταπολέμησης Κουνουπιών πρότεινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Χρήστος Τρέλλης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα δια παντός.

Σύμφωνα με τον κ. Τρέλλης, το Κέντρο αυτό θα ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με το θέμα και θα στελεχώνεται από επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων (Γιατρούς, Επόπτες Δημόσιας Υγείας, Γεωπόνους κλπ) θα υλοποιεί το πρόγραμμα και θα βρίσκεται σε επαφή με τις Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας.

Παράλληλα, ο κ. Τρέλλης ζήτησε να αυξηθεί σημαντικά ο προϋπολογισμός του έργου, διότι τα ποσά που διατίθενται θεωρούνται για τις ανάγκες ανεπαρκή.

«Το δυστύχημα είναι ότι και αυτά τα ποσά για μια ακόμα φορά κατευθύνονται σε δράσεις από τις οποίες θα επωφεληθούν κυρίως ιδιώτες εργολάβοι, όχι γιατί διαθέτουν τεχνογνωσία που δεν υπάρχει στις υπηρεσίες σας, αλλά διότι είναι πολιτική επιλογή σας να υλοποιήσετε το έργο μ’ αυτό τον τρόπο.

Έτσι τα χρήματα των πολιτών θα κατευθυνθούν για μια ακόμα φορά σε ιδιώτες και δεν θα επενδυθεί η γνώση και η εμπειρία στην περιοχή μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τρέλλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ