ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιθεώρηση Εργασίας για… κλάματα !!!

fonirodopis.gr

ΜΑΓΑΛΙΟΣΡωτήθηκε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής γιατί δεν πληρώνει τους εργαζομένους στην υπηρεσία του κι αυτός με πρωτοφανή ειλικρίνεια δικαιολογήθηκε ότι επειδή σταμάτησε η επιχορήγηση  του φορέα από την Εργατική Εστία αδυνατεί να φανεί συνεπής, ενώ συνεχίζοντας τις δικαιολογίες του είπε οτι δεν έχει να πληρώσει και τις λειτουργικές του δαπάνες (φως, νερό, τηλέφωνο και θέρμανση).

Τώρα καταλαβαίνει ο κάθε εργαζόμενος γιατί είναι κλειστό το Εργατικό Κέντρο αλλά το θέμα με τη πληρωμή των εργαζομένων είναι παρά πολύ σοβαρό για να δίνονται επιπόλαιες απαντήσεις. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται και μάλιστα έγινε τρικούβερτος καυγάς μεταξύ αυτών και του προέδρου με απειλές εκατέρωθεν αλλά προς το παρόν οι εργαζόμενοι δεν προχωρούν σε  δυναμικές διεκδικήσεις.

Η δικαιολογία τους είναι ότι υπάρχουν άριστες σχέσεις μεταξύ Επιθεώρησης Εργασίας και Εργατικού Κέντρου και δεν κινούνται οι ανάλογες διαδικασίες για την  επίλυση του προβλήματος. Η Επιθεώρηση Εργασίας  δικαιολογείται ότι δεν υπάρχει καταγγελία από τους εργαζομένους που φοβούνται ενώ η υπηρεσία δεν μπορεί να κινηθεί αυτεπάγγελτα κι ας πληροφορήθηκε την  αταξία. Μήπως άλλη Αρχή έχει την υποχρέωση να επέμβει;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ