ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Επικήρυξαν τον ασυνείδητο δολοφόνο σκύλων για 5.500 ευρώ !

fonirodopis.gr

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ - ΦΟΛΕΣΤον ασυνείδητο δολοφόνο σκύλων που εδώ και λίγο καιρό έχει αναστατώσει την κοινωνία της Κομοτηνής σκορπώντας το θάνατο σε αρκετά αδέσποτα αποφάσισε να επικηρύξει η Φιλοζωική Κομοτηνής προκειμένου να δώσει ένα τέλος στη δράση του.

Τα μέλη της Φιλοζωικής προσφέρουν το διόλου ευκαταφρόνητο, για τις μέρες μας, ποσό των 5.500 ευρώ σε όποιον πολίτη δώσει τις κατάλληλες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη και στη παραπομπή του στα δικαστήρια.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΦΩΝΗΣ» τα μέλη της Φιλοζωικής έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες για δεκατρείς (13) πιθανούς ύποπτους από διάφορα τηλεφωνήματα που έχουν δεχτεί αλλά και από έρευνες των ιδίων.

Παράλληλα, τα μέλη της Φιλοζωικής εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους για τη στάση της Αστυνομίας, η οποία δεν διεξάγει καμία έρευνα για τον εντοπισμό του ασυνείδητου δράστη ενώ την ίδια δυσφορία εκφράζουν και για τους θεσμικούς φορείς της πόλης που δεν έχουν κάνει προς το παρόν καμία ενέργεια προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο αυτό.

Μοναδική ευχάριστη εξαίρεση αποτελεί ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος πρόσφατα κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα μήνυση κατά αγνώστων για τις φόλες που έριξαν οι ασυνείδητοι στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Τέλος, τα μέλη της Φιλοζωικής εφιστούν την προσοχή και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου προς πάσα κατεύθυνση καθώς οι φόλες ρίχνονται σε μέρη όπου συνηθίζουν να παίζουν μικρά παιδιά και καλούν κάθε αρμόδιο να λάβει τα μέτρα του πριν συμβεί κάποιο μοιραίο γεγονός.

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε το παραμικρό ή έχετε οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη του δράστη μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη της Φιλοζωικής στα τηλέφωνα 6944620973 και 6948587887.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ