ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ως ύποπτη για νόθευση εγγράφου καταθέτει τη Δευτέρα η συνεργάτιδα του Ι.Διώτη

fonirodopis.gr

ΔΙΩΤΗΣΩς ύποπτη για τη διάπραξη του κακουργήματος της νόθευσης εγγράφου από κοινού, καλείται τελικά σε εξηγήσεις από τους οικονομικούς εισαγγελείς, η δικηγόρος, πρώην συνεργάτης του Ι. Διώτη, την περίοδο που ο δεύτερος ήταν επικεφαλής του ΣΔΟΕ.

Από το γραφείο των δύο οικονομικών εισαγγελέων απεστάλη κλήση για τη Δευτέρα, σε ανωμοτί κατάθεση στη δικηγόρο, η εμπλοκή της οποίας προέκυψε από τις έγγραφες εξηγήσεις που παρείχε ο κ. Διώτης για το ενδεχόμενο διάπραξης εκ μέρους του, του αδικήματος της νόθευσης εγγράφου.

Στο υπόμνημα που κατέθεσε διά του συνηγόρου του ο πρώην εισαγγελέας, που κλήθηκε με αφορμή το στοιχείο που προέκυψε ότι ενόσω ήταν στην κατοχή του το «στικάκι» Παπακωνσταντίνου αντιγράφηκε, αναφέρει ότι ζήτησε από την συνεργάτιδά του να τον βοηθήσει στην επίμαχη εγγραφή. Μάλιστα, ο κ. Διώτης αναφέρει ότι την παρακάλεσε του να αγοράσει η ίδια ένα USB.

Ο κ. Διώτης αναφέρει επίσης ότι αφού μελέτησε το υλικό που περιείχε το αρχείο και αφού τοποθέτησε σε φάκελο το ένα στικάκι, ζήτησε από την δικηγόρο να τον ενημερώσει πώς γίνεται η παντελής διαγραφή του περιεχομένου του USB, στην οποία προέβη ο ίδιος αμέσως.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ