ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Αστυνομικών στο 4ο Γυμνάσιο

fonirodopis.gr

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗΤην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Αστυνομικών πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, η Σχολή Αστυφυλάκων, το Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και το τοπικό παράρτημα της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενώ το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιώργος Πετρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος, Ιωάννης Γκαράνης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, Χρήστος Κερζεβάνης, και ο Οργανωτικός Γραμματέας του τοπικού παραρτήματος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Πέτρος Δεμερτζίδης, οι οποίοι και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά έπαιξαν με τα ξωτικά, τον χιονάνθρωπο, τον τάρανδο του Άη Βασίλη, το πειρατικό καράβι, τη μεγαλοτσουλήθρα και πλήθος άλλων παιχνιδιών. Απόλαυσαν το σιντριβάνι σοκολάτας και το ποπ κορν που προσφερόταν άφθονα και φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη που τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα και σοκολάτες.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗΑξίζει να τονιστεί πως η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν θεσμός να πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, πλην όμως με την μετατροπή αυτού σε Κέντρο Φύλαξης Αλλοδαπών, τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων αναγκάστηκαν να τη μεταφέρουν σε άλλο χώρο, ευελπιστώντας ότι το 2013 οι εγκαταστάσεις του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής θα επανέλθουν στην κατάσταση για την οποία δημιουργήθηκαν, με την απομάκρυνση από αυτές του Κέντρου Φύλαξης Αλλοδαπών.

Παράλληλα, το Δ.Σ. της Ένωσης, έλαβε απόφαση να ματαιώσει τον φετινό Πρωτοχρονιάτικο χορό της (όπου γινόταν και η κοπή βασιλόπιτας), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ανεπίτρεπτο «βιασμό» των εγκαταστάσεων του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και την μετατροπή του συγκεκριμένου Πανεπιστημιακού Ιδρύματος σε φυλακή.

Τέλος, τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, διαμαρτυρόμενα, δεν θα συμμετέχουν φέτος σε καμία Πρωτοχρονιάτικη χοροεσπερίδα, με την ελπίδα ότι το 2013 οι εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής θα επανέλθουν στην κατάσταση για την οποία δημιουργήθηκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ