ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο ζήτησε ο Στυλιανίδης για την υπόθεση Λαγκάρντ

fonirodopis.gr

Επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά της Κομοτηνής πραγματοποίησε ο Υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης προκειμένου να συνομιλήσει με επαγγελματίες και πολίτες αλλά και για να ανταλλάξει ευχές για καλή χρονιά.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε: «Αφήνουμε πίσω μας μία πολύ δύσκολη χρονιά με προβλήματα που έπληξαν και την τελευταία ελληνική οικογένεια και δυσκολίες οι οποίες δημιούργησαν αδιέξοδα στις Έλληνιδες και τους Έλληνες.

Θέλω να πιστεύω όμως ότι αυτή η χρονιά σηματοδοτεί  κι ένα νέο ξεκίνημα, διότι μέσα από τη σκληρή προσπάθεια που κάναμε τους τελευταίους έξι μήνες διασφαλίστηκε, πρώτον, η παραμονή της Ελλάδας στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και η ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας, η οποία θα φαίνεται, όλο και περισσότερο, τους επόμενους μήνες.

Χρέος δικό μας είναι να συνεχίζουμε την προσπάθεια. Μέσα στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται, η Θράκη και η Ροδόπη να συνεχίσει να παίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και να λύνει κάθε μέρα προβλήματα που αφορούν στη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και το νέο έτος  να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή, η οποία θα αφήσει πίσω τα χειρότερα και θα φέρει ξανά τα καλύτερα στον τόπο μας».

Ερωτηθείς σχετικά με τα νέα στοιχεία που ανέκυψαν στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ, δήλωσε : «Πιστεύω ότι σε όλα τα θέματα θα πρέπει το μαχαίρι να φτάσει στο κόκαλο. Πρέπει σε κάθε χώρο να ξεχωρίσουμε τους υγιείς, τους αποτελεσματικούς και τους καθαρούς, από τους ανέντιμους, τους αδιάφορους και τους αναποτελεσματικούς. Μόνο αν δημιουργήσουμε μια νέα οριζόντια συμμαχία με τα υγιή στοιχεία όλων των χώρων θα μπορέσουμε να βγάλουμε τη χώρα μας από το τέλμα και να την κάνουμε ξανά πρωταγωνιστή των εξελίξεων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ