ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Όχι» σε απολύσεις εργαζομένων του Δήμου Κομοτηνής, λέει η Λαϊκή Συσπείρωση

fonirodopis.gr

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Γιώργο Πετρίδη, απέστειλε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Φακιρίδης, μέσω της οποίας ζητάει από τον πρώτο να μην εφαρμόσει ο Δήμος Κομοτηνής την απόφαση της κυβέρνησης για τις απολύσεις αλλά και να μη στείλει, παράλληλα, ονομαστικούς καταλόγους εργαζομένων.

Στο πλήρες κείμενο της επιστολής αναφέρεται :

«Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί  τη διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής να φέρει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και λήψη σχετικής απόφασης, θέμα για τη μη εφαρμογή από το Δήμο Κομοτηνής ,της  απόφασης της κυβέρνησης, για τις απολύσεις.

Να μη στείλει ονομαστικούς καταλόγους των εργαζομένων γιατί αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την κατάργηση των οργανικών θέσεων, διαθεσιμότητα των υπαλλήλων και τελικώς την απόλυσή τους.

Υπογραμμίζουμε ότι, αυτή η προσπάθεια να μην περάσουν οι απολύσεις, που αποτελούν την πρώτη φάση κύματος μαζικών απολύσεων, δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους που κινδυνεύουν με απόλυση, αλλά το σύνολο της λαϊκής οικογένειας που συνθλίβεται από την κλιμάκωση της αντεργατικής επίθεσης.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου Κομοτηνής σε οργανωμένη λαϊκή πάλη, με όλους τους εργαζόμενους, στην ταξική γραμμή ρήξης και ανατροπής για την κατάργηση των μνημονίων «διαρκείας» και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ