ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φτερό στον άνεμο οι δεσμεύσεις του Στυλιανίδη, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

fonirodopis.gr

Ως φτερό στον άνεμο χαρακτηρίζει τις δεσμεύσεις του Υπουργού Εσωτερικών και βουλευτή Ροδόπης, Ευριπίδη Στυλιανίδη, η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης σχετικά με την κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Σαπών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης στην ανακοίνωση του αναφέρει αναλυτικά :

«Πριν από λίγες ημέρες ο Υπουργός των Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης διαβεβαίωνε τον δήμαρχο Σαπών ότι η ΔΟΥ Σαπών δεν θα κλείσει. Κάθε θαύμα κρατά 3 ημέρες.

Η ΔΟΥ Σαπών θα κλείσει μαζί με 90 άλλες και στη θέση της θα υπάρξει ένα ΚΕΦ το οποίο είναι σαφές ότι δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει περίπου 31.000 ανθρώπους που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή με αποτέλεσμα όλος ο νομός να συρρέει στην ΔΟΥ Κομοτηνής.

Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι οι μνημονιακές πολιτικές οδηγούν διαλύουν κάθε δημόσια υπηρεσία με αποτέλεσμα την όλο και μεγαλύτερη επιβάρυνση των πολιτών. Οι “δεσμεύσεις” του Υπουργού των Εσωτερικών και βουλευτή Ροδόπης αποδείχθηκαν τόσο “ισχυρές” όσο το φτερό στον άνεμο.

Ο καθείς κρίνεται και από τις δεσμεύσεις του και από τις πράξεις του. Και οι πολίτες κρίνουν. Όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφές ότι η θέση του υπέρ της διατήρησης της ΔΟΥ Σαπών ώστε οι πολίτες της περιοχής να μπορούν πραγματικά να εξυπηρετηθούν και να μην χρειάζονται να κάνουν χιλιόμετρα και για την πλέον απλή υπόθεση τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως καλούμε και τους πολίτες της περιοχής να αντιδράσουν ακόμη πιο αποφασιστικά ώστε να αποτραπεί αυτή η δυσμενής εξέλιξη. Δηλώνουμε ότι θα έχουν την πλήρη στήριξη του κόμματος μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x