ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Δήμο Μαρώνειας – Σαπών επισκέφθηκε κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς

fonirodopis.gr

Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜ.ΑΡ) αποτελούμενο από τα στελέχη Ιλχάν Αχμέτ, Δάμωνα Δαμιανό, Αλέξανδρο Τσίγκα και Συμεών Σολταρίδη, επισκέφθηκε την Παρασκευή (19/10), τον Δήμο Μαρώνειας – Σαπών και είχε ενημερωτική συνεργασία με τον δήμαρχο κ. Ηλία Ιωαννάκη.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο Δήμος Μαρώνειας – Σαπών τα οποία έχουν να κάνουν με τις υποδομές, τα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, την παρουσία των δημοσίων υπηρεσιών στην έδρα του δήμου, την υποχρηματοδότηση των ΟΤΑ από την Πολιτεία και τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας τα οποία ο δήμος θέλει να θέσει σε εφαρμογή για την ανακούφιση των δημοτών του.

Παράλληλα έγινε εκτενής ενημέρωση για θέματα περιβάλλοντος και τουριστικής ανάπτυξης όπου αναφέρθηκαν οι πρωτοβουλίες και οι προτάσεις που κάνει ο δήμος για το ζήτημα του χρυσού και την ανάδειξη της παραθαλάσσιας ζώνης, η οποία πρέπει να αποτελέσει σημείο προσέλκυσης τουριστών κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο, ιδιαίτερα τώρα με το άνοιγμα των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων στην Νυμφαία και την προσδοκία εισροής τουριστών από την Βουλγαρία και την ευρύτερη Βαλκανική.

Τέλος ο κ. Ιωαννάκης ζήτησε την συνδρομή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜ.ΑΡ. για προώθηση θεμάτων, τα οποία άπτονται του ενδιαφέροντος του δήμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ