ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ «για να πέσει» η κυβέρνηση

fonirodopis.gr

Να κλιμακώσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τις διαδηλώσεις, ώστε να μην περάσουν τα μέτρα και «να πέσει το συντομότερο η κυβέρνηση των μνημονίων και της αντιδημοκρατικής και αυταρχικής επιβολής» καλεί τους εργαζομένους ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εκφράζοντας ικανοποίηση για την σημερινή (Πέμπτη) κινητοποίηση των εργαζόμενων, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παραλείπει να καταγγείλει την κυβέρνηση που «υπερέβη κάθε όριο και ερμηνεία της δημοκρατικής νομιμότητας, ασκώντας ασύλληπτη αστυνομική βία και κατασταλτική επιβολή».

Ειδικότερα, με ανακοίνωσή της, η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι για άλλη μια φορά χιλιάδες διαδηλωτές πλημμύρισαν την Αθήνα και άλλες πόλεις, απαιτώντας να μπει φραγμός στα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης και τρόικας, που δεν έχουν τέλος.

Παράλληλα, καλεί τους εργαζόμενους να κλιμακώσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τις διαδηλώσεις για να πέσει το συντομότερο η κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι για άλλη μια φορά η κυβέρνηση έδειξε τις προθέσεις της, να υπερβεί κάθε όριο και ερμηνεία της δημοκρατικής νομιμότητας, ασκώντας ασύλληπτη αστυνομική βία και κατασταλτική επιβολή, χωρίς προσχήματα και αφορμές, βομβαρδίζοντας απρόκλητα την πορεία των συνδικάτων με χημικά, εισβάλλοντας εντός των μπλοκ των συνδικάτων και των οργανώσεων, ασκώντας μαζικά και αδιακρίτως βία, «σκουπίζοντας» κυριολεκτικά τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους και το λαό που αντιστέκεται και αγωνίζεται, να μην υποκύψει στην τρομοκρατία και την επιβολή του φόβου και τα σωματεία και τις ομοσπονδίες να προχωρήσουν σε κλιμάκωση των απεργιών και των κινητοποιήσεων.

Τέλος, καλεί σε αντίσταση ώστε να μην περάσουν τα μέτρα και «να πέσει το συντομότερο η κυβέρνηση των μνημονίων και της αντιδημοκρατικής και αυταρχικής επιβολής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ