ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη στις Σάπες πραγματοποίησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

fonirodopis.gr

Τις Σάπες επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον περιφερειακό σύμβουλο Τάκη Χαρίτο και τον γραμματέα της Ν.Ε. του κόμματος Αποστόλη Κουτάβα. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Σαπών τους εργαζόμενους και τον διευθυντή της ΔΟΥ Σαπών και με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών της περιοχής.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την πλήρη αντίθεση τους στο κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών όπως η ΔΟΥ και το Ειρηνοδικείο, υπηρεσίες που εξυπηρετούν 31.000 πολίτες και τόνισαν πως τώρα φαίνονται οι επιπτώσεις από τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει οι μνημονιακές κυβερνήσεις ήδη από το Μεσοπρόθεσμο οπότε η υποκριτική έκφραση λύπης των συνεταίρων στην μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά μάλλον προκαλεί.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους με τον Δήμαρχο Σαπών ο Δήμαρχος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι κάτω από τις αντιδράσεις των πολιτών και των φορέων της περιοχής μπορεί να μην υπάρξει τελικώς κλείσιμο της ΔΟΥ. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν επίσης με τους επαγγελματίες οι οποίοι τόνισαν ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες της περιοχής στην γεωργία, στην κτηνοτροφία, και στην γεωθερμία, και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει κοινή διάθεση και βούληση ώστε αυτά τα ζητήματα να αναδειχθούν ώστε να ανασάνει πραγματικά η περιοχή, μια περιοχή που πλήττεται από την ανεργία.

Ταυτόχρονα έγινε συζήτηση και για το θέμα των «επενδύσεων» του χρυσού που και εκεί τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι επαγγελματίες συμφωνούν ότι αυτή η μορφή «επενδύσεων» πρέπει πάσει θυσία να αποτραπεί γιατί θα αποβεί μοιραία για τον τόπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ