ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα προκλητική δήλωση Κασιδιάρη για Μ.Ρεπούση και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

fonirodopis.gr

Απειλές κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή τα επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο, στην Ιερά Οδό.

Σε δήλωσή του έξω από τη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε: «Σε κάθε περίπτωση που θα προσβάλλεται το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, καθώς και η ιστορική τους μνήμη, η Χρυσή Αυγή θα παρεμβαίνει δυναμικά. Από εδώ και πέρα οι διάφοροι μαϊντανοί του ανθελληνισμού τύπου Ρεπούση και οι ΣΥΡΙΖΑίοι βουλευτές τρώνε πόρτα».

Σε απάντησή του, ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι τέτοιου τύπου δηλώσεις, αλλά και αντίστοιχου περιεχομένου φασιστικές ενέργειες, «όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο στο να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, την ενίσχυση της δημοκρατίας».

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση καλεί όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν, ιδιαίτερα την κυβέρνηση, η οποία με τη στάση της ενθαρρύνει και αξιοποιεί τη δράση της Χρυσής Αυγής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ