ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να καταδικάσουν τα κόμματα την επίδειξη δύναμης των ισλαμιστών στην Αθήνα, λέει η Χρυσή Αυγή Ροδόπης

fonirodopis.gr

Να καταδικάσουν ή να πάρουν επίσημα θέση για τα έκτροπα που δημιούργησαν οργισμένοι ισλαμιστές στο κέντρο της Αθήνας, καλεί τα πολιτικά κόμματα του κοινοβουλίου η Χρυσή Αυγή Ροδόπης με ανακοίνωσή της.

Η Χρυσή Αυγή σημειώνει ότι καταδικάζει τα συμβάντα και απεύχεται παρόμοια γεγονότα να μη συμβούν στην τοπική κοινωνία ενώ παράλληλα, καλεί όσους εθελοτυφλούν στο όνομα της παγκοσμιοποίησης να αφυπνιστούν.

Αναλυτικά αναφέρει :

«Με αφορμή τα έκτροπα που δημιούργησαν στην Αθήνα οργισμένοι ισλαμιστές καλούμε και τα λοιπά δημοκρατικά κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου με τους τοπικούς εκπροσώπους να καταδικάσουν ή να πάρουν επίσημα θέση για την επίδειξη δύναμης εντός της πρωτεύουσας της χώρας των “κακόμοιρων” φιλοξενούμενών μας.

Ας πάρουν θέση επιτέλους οι ντόπιοι -λαλίστατοι κατά τα άλλα- με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα της Αθήνας για το πού σταματάει η ανοχή και πού αρχίζει ο ραγιαδισμός.

Ως Τοπική Οργάνωση Ροδόπης καταδικάζουμε τα συμβάντα και απευχόμαστε παρόμοια γεγονότα να συμβούν στην τοπική μας κοινωνία δυναμιτίζοντας το κλίμα ήρεμης συμβίωσης των δύο σύνοικων κοινοτήτων.

Ας αφυπνιστούν όμως επιτέλους και όσοι μέχρι τώρα εθελοτυφλούν στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και του εθνομηδενισμού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ