ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλευρό των δημοτικών υπαλλήλων ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

FoniRodopis

Με τους εργαζομένους του Δήμου Κομοτηνής συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Χαρίτου, κατά τη διάρκεια της συμβολικής κατάληψης του Δημαρχείου που πραγματοποίησαν οι πρώτοι.

Μετά τις συνομιλίες που είχε η αντιπροσωπεία με τους εργαζόμενους του Δήμου Κομοτηνής και τη Διοίκηση του Σωματείου, ο Δ. Χαρίτου δήλωσε:

«Εκφράζουμε την αμέριστη υποστήριξη στον αγώνα των εργαζομένων γιατί είναι αγώνας για να κρατηθεί ζωντανή η Αυτοδιοίκηση.

Να μην οδηγηθούν σε κατάρρευση και σε διάλυση οι όποιες κοινωνικές δομές που καλύπτουν κοινωνικές ανάγκες όπως σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΑΠΗ, βοήθεια στο σπίτι κ.α.

Υπάρχουν βαρύτατες ευθύνες της σημερινής Κυβέρνησης γιατί μη αποδίδοντας τους παρακρατηθέντες φόρους στην Αυτοδιοίκηση και οδηγώντας την σε οικονομική ασφυξία, ουσιαστικά αποβλέπει, όλες αυτές οι κοινωνικές ανάγκες που καλύπτει να περάσουν στην ιδιωτική σφαίρα και να εξαντλείται η Αυτοδιοίκηση μόνο στην έκδοση πιστοποιητικών.

Οφείλουν οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να συνταχθούν με τις κοινωνικές ανάγκες που οφείλει να παρέχει η Αυτοδιοίκηση και όχι  να αποδέχονται ή να ανέχονται όσα σχεδιάζονται σε βάρος της.

Ως ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας βαθιά στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης στηρίζουμε σήμερα τους αγώνες για την υπεράσπισή της και αύριο διασφαλίζουμε το κοινωνικό, δημοκρατικό, αυτοδιοικητικό και γνήσια συμμετοχικό χαρακτήρα που πρέπει να έχει ο θεσμός.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ