ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλευρό των δημοτικών υπαλλήλων ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

fonirodopis.gr

Με τους εργαζομένους του Δήμου Κομοτηνής συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Χαρίτου, κατά τη διάρκεια της συμβολικής κατάληψης του Δημαρχείου που πραγματοποίησαν οι πρώτοι.

Μετά τις συνομιλίες που είχε η αντιπροσωπεία με τους εργαζόμενους του Δήμου Κομοτηνής και τη Διοίκηση του Σωματείου, ο Δ. Χαρίτου δήλωσε:

«Εκφράζουμε την αμέριστη υποστήριξη στον αγώνα των εργαζομένων γιατί είναι αγώνας για να κρατηθεί ζωντανή η Αυτοδιοίκηση.

Να μην οδηγηθούν σε κατάρρευση και σε διάλυση οι όποιες κοινωνικές δομές που καλύπτουν κοινωνικές ανάγκες όπως σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΑΠΗ, βοήθεια στο σπίτι κ.α.

Υπάρχουν βαρύτατες ευθύνες της σημερινής Κυβέρνησης γιατί μη αποδίδοντας τους παρακρατηθέντες φόρους στην Αυτοδιοίκηση και οδηγώντας την σε οικονομική ασφυξία, ουσιαστικά αποβλέπει, όλες αυτές οι κοινωνικές ανάγκες που καλύπτει να περάσουν στην ιδιωτική σφαίρα και να εξαντλείται η Αυτοδιοίκηση μόνο στην έκδοση πιστοποιητικών.

Οφείλουν οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να συνταχθούν με τις κοινωνικές ανάγκες που οφείλει να παρέχει η Αυτοδιοίκηση και όχι  να αποδέχονται ή να ανέχονται όσα σχεδιάζονται σε βάρος της.

Ως ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας βαθιά στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης στηρίζουμε σήμερα τους αγώνες για την υπεράσπισή της και αύριο διασφαλίζουμε το κοινωνικό, δημοκρατικό, αυτοδιοικητικό και γνήσια συμμετοχικό χαρακτήρα που πρέπει να έχει ο θεσμός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ