ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κινήσεις νέων υποψήφιων Δημάρχων στο Δήμο Μαρώνειας – Σαπών

fonirodopis.gr

Στην Κομοτηνή υπάρχει στασιμότητα. Τα δύο χρόνια που απομένουν ως τις δημοτικές εκλογές κρατούν τα χαρτιά κλειστά. Οι ενδιαφερόμενοι κρατούν στάση αναμονής. Στις Σάπες το κλίμα είναι διαφορετικό. Έτσι, οι υποψήφιοι δήμαρχοι κοντεύουν να φθάσουν διψήφιο αριθμό.

Από την κυβερνώσα παράταξη ακούγεται ότι υπάρχουν τρεις τουλάχιστον φιλόδοξοι. Από το ΠΑΣΟΚ άλλοι τόσοι. Υπάρχουν και κατά δήλωσή τους, ορισμένοι «ανεξάρτητοι» υποψήφιοι. Εκείνη που έχει το μεγάλο πρόβλημα είναι η ΝΔ. Αποφάσισε να ορίσει καινούργιο υποψήφιο επικεφαλής συνδυασμού αλλά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Το παλιό κατεστημένο που είχε σαν πυρήνα τον τέως Δήμο Ξυλαγανής ήθελε σαν επικεφαλής του τον δημοτικό σύμβουλο Κουτσογιάννη. Αυτός αποκλείστηκε και δήλωσε ότι αποχωρεί από την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι εκλεκτοί της ΝΔ είναι δύο και έχουν χωρίσει τα τοπικά στελέχη.

Οι νεοδημοκράτες των Σαπών θέλουν σαν επικεφαλής τους απόστρατο στρατηγό. Τα στελέχη της Κομοτηνής θέλουν να τοποθετήσουν επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο έναν δικηγόρο, καταγόμενο από την περιοχή του Δήμου, που έχει θητεύσει στο παρελθόν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Εκεί λοιπόν στις γειτονικές Σάπες θα παιχθούν πολλά παιχνίδια, κομματικά αλλά και επαναπαραταξιακά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ