ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Ο «Καραϊσκάκης», οι «ψευτομουφτήδες» και η υποκρισία του ελληνικού Κράτους

fonirodopis.gr

Έκπληκτοι παρακολουθήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής βουλευτές του κόμματος, να επιτίθενται με μανία σε πάγκους μικροπωλητών σε λαϊκές αγορές της χώρας σε μια προσπάθεια να «επιβάλλουν» την τάξη και να υποκαταστήσουν την Ελληνική Αστυνομία και το ρόλο της.

Ακόμα όμως πιο έκπληκτοι είδαμε και την άμεση επέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μετά την καθολική κατακραυγή των γεγονότων αυτών από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, εις βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Δεν θέλουμε να πάρουμε το μέρος της Χρυσής Αυγής ή οποιουδήποτε άλλου κόμματος. Άλλωστε, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας μας, έχουμε επισημάνει ότι μοναδικός μας σκοπός είναι η άσκηση κριτικής σε οποιοδήποτε πολιτικό φορέα ανεξαρτήτου ιδεολογίας, κάτι το οποίο έχουμε αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν.

Όμως, η συγκεκριμένη επέμβαση του Εισαγγελέα και οι κατηγορίες για αντιποίηση Αρχής εις βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, γνωστού και ως «Καραϊσκάκη», αλλά και εναντίον των υπόλοιπων βουλευτών που συμμετείχαν στα επεισόδια μόνο ως υποκριτική μπορεί να χαρακτηριστεί από το σύνολο των πολιτών στην περιοχή της Θράκης.

Ορθώς, λοιπόν, οι ανωτέρω βουλευτές κατηγορούνται για αντιποίηση αρχής. Όμως, εάν η Πολιτεία και η ελληνική Δικαιοσύνη ήθελαν να εφαρμόσουν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά προς πάσα κατεύθυνση, θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να ασκήσουν και τις ίδιες κατηγορίες στους «ψευτομουφτήδες» Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπραήμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ αντίστοιχα, που αρκετές φορές έχουν υποκαταστήσει τους νόμιμους διορισμένους μουφτήδες στο έργο τους.

Μάλιστα, στο πρόσφατο παρελθόν συμπολίτες μας έχουν φτάσει στο σημείο να καταθέσουν οι ίδιοι για το λόγο αυτό μηνυτήρια αναφορά εναντίον των «ψευτομουφτήδων», όμως η υπόθεση έχει «κολλήσει» για άγνωστους λόγους.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπήρξαν άνωθεν παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης από πολιτικούς, οι οποίοι έχουν το βλέμμα στραμμένο στα ψηφάκια της μειονότητας, αλλά αντιθέτως θέλουμε να πιστέψουμε ότι έστω και αργά θα φιλοτιμηθεί ο Εισαγγελέας και θα ασκήσει τις αντίστοιχες κατηγορίες στους «ψευτομουφτήδες» της περιοχής μας.

Ακόμα μια ευκαιρία για να αποδείξει η Δικαιοσύνη ότι είναι «τυφλή» και ανεξάρτητη. Θα λέγαμε ότι περιμένουμε και από τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν τη δράση των «ψευτομουφτήδων», όμως τέτοια ελπίδα την έχουμε χάσει προ πολλού και αυτό γιατί, δυστυχώς, οι πολιτικοί μας παράγοντες αντί να πράξουν τα δέοντα «τρέχουν» για το ποιος θα πρωτοπρολάβει να φωτογραφηθεί δίπλα τους.

Είπαμε, τα ψηφάκια είναι πολλά και το «μέλι» της καρέκλας γλυκό.

Ελευθέριος Ε. Γλερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ