ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Παιχνίδια φανατικών μειονοτικών με τα παιδιά

fonirodopis.gr

Οι  φανατικοί μειονοτικοί σχεδιάζουν, αποφασίζουν και ενεργούν ανάλογα με τα σχέδια τους τα οποία πάντοτε επιχειρούν να εφαρμόσουν. Πριν αρκετό καιρό σχολιάσαμε από τη στήλη αυτή ότι οι ακραίοι  υποχρέωσαν τα νήπια τους να πάνε σε παράνομα νηπιαγωγεία με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν καταστάσεις de facto παρά τη περίπτωση να μην έχουν το δικαίωμα να εγγραφούν στη πρώτη τάξη του δημοτικού σχολείου αλλά αυτοί το χαβά τους.

Ο προϊστάμενος της εκπαίδευσης εφαρμόζοντας το νόμο απαγόρευσε την εγγραφή των νηπίων στο σχολείο και αμέσως άρχισαν οι διαμαρτυρίες.

Φάνηκε ξεκάθαρα ότι προκειμένου να εφαρμόσουν τη πολιτική τους που είναι η αμφισβήτηση της ελληνικής Πολιτείας παίζουν και με τις τύχες των παιδιών τους, τα οποία χρησιμοποιουν σαν ασπίδα και για τα οποία δεν ενδιαφέρονται αν μείνουν και αμόρφωτα αφού γι’ αυτούς προέχει η εφαρμογή της δικής τους αντιδραστικής πολιτικής.

Οι πιέσεις είναι αφόρητες και οι διαμαρτυρίες  απευθύνονται ακόμη και σε οργανώσεις του εξωτερικού. Αλίμονο αν το ελληνικό κράτος υποχωρήσει και δεχτεί το αίτημα των μειονοτικών κύκλων οι οποίοι γιαβάς γιαβάς κερδίζουν ότι θέλουν εκμεταλλευόμενοι την δική μας υποχωρητικότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ