ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Μήνυμα Καρά Γιουσούφ για τη νέα σχολική χρονιά

fonirodopis.gr

Μήνυμα με αποδέκτες μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς εξέδωσε ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αϊχάν Καραγιουσούφ. Στο μήνυμα του ο κ. Καραγιουσούφ σημειώνει ότι :

«Αγαπητοί μου μαθητές,

για την νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει σας εύχομαι ολόψυχα κάθε πρόοδο και επιτυχία. Η επένδυση στη γνώση είναι η καλύτερη επένδυση ενός νέου ανθρώπου. Μέσα από την εκπαίδευση, διαμορφώνετε προσωπικότητα, αποκτάτε γνώσεις, αρχές και αξίες, που θα σας βοηθήσουν να πορευθείτε και να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Η παιδεία παράγει παράδοση και πολιτισμό. Είναι ο δρόμος προς την πρόοδο, η κατεύθυνση προς μια κοινωνία καλύτερη, μια κοινωνία στην οποία όλοι οι άνθρωποι θα ζούνε αρμονικά.

Αξιότιμοι εκπαιδευτικοί,

σας απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου, ώστε και αυτή η χρονιά να είναι δημιουργική και να φέρει στην Ροδόπη νέες επιτυχίες σε πανελλαδικό επίπεδο. Κατανοώ ότι ο ρόλος των εκπαιδευτικών είναι πολλαπλός και απαιτητικός. Οι εκπαιδευτικοί καλούνται  να παράσχουν τις απαραίτητες γνώσεις στα παιδιά, να διαπλάσουν χαρακτήρες, να καλλιεργήσουν τον ψυχικό τους κόσμο, να δημιουργήσουν σωστούς ανθρώπους, χρηστούς πολίτες, οι οποίοι θα στελεχώσουν και θα αναβαθμίσουν την κοινωνία μας. Ως Βουλευτής Ροδόπης, υπογραμμίζω τη μεγάλη ευθύνη που νοιώθω απέναντί σας και τονίζω ότι θα σταθώ δίπλα σας σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών,

θέλω να σας ευχηθώ καλό κουράγιο και δύναμη, γιατί εσείς θα είσαστε  συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών σας. Κοινός μας στόχος άλλωστε είναι να δώσουμε στα παιδιά όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Μόνο με τη διαρκή συνεργασία όλων, πολιτείας, γονέων, εκπαιδευτικής κοινότητας και μαθητών, μπορούμε να δώσουμε στο εκπαιδευτικό σύστημα νέα δυναμική και ποιότητα.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Καλή δύναμη και καλή πρόοδο σε όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ