Ο Τζάμπας ταξιδεύει.. δεν είναι και χθεσινός

Όλοι  βλέπουν στα διαφημιστικά σποτάκια τον Τζάμπα  που πάντα τα καταφέρνει να βολεύεται με λίγα ή καθόλου χρήματα. Ο τζάμπας σε μια παρόμοια διαφήμιση ταξίδευσε χωρίς έξοδα μπαίνοντας στη βαλίτσα κάποιου κολλητού του.

Ο δικός μας Τζάμπας δεν μπήκε στη βαλίτσα του κολλητού του αλλά ταξίδευσε με όλες τις τιμές στη μακρινή Τουρκία και φυσικά με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Φυσικά επειδή ο Τζάμπας δεν είναι και χθεσινός αφού  τα προηγούμενα χρόνια έκανε δεκάδες εκδρομές με ξένα χρήματα (έφτασε μέχρι και την Κίνα) η παρουσία του ηταν ιδιαίτερα εμφανής και καλοδεχούμενη. Φανταστείτε ότι οι Τούρκοι επαγγελματίες μόλις έμαθαν ότι πήγε στη περιοχή τους ο Τζάμπας ετοίμασαν γιορτές, πανηγύρια και δώρα για να τιμήσουν το άξιο τεκνό της Θράκης που επιτέλους πάτησε τα χώματα τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.