Βόλεμα ημετέρων

Στην έκτακτη συνεδρίαση (4/9) του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου τον κύριο λόγο στη λήψη της απόφασης για κατάθεση μήνυσης εναντίον της ΦΩΝΗΣ έπαιξε ο δικηγόρος που δίνει τις νομικές συμβουλές του σε όποιον νιώθει ότι θίγεται από τη κριτική μας και τα γραφόμενα μας. Είναι μια φυσιολογική κίνηση αφού χρειάζονται και οι νομικές γνώσεις για τη λήψη μιας σοβαρής  απόφασης.

Όμως το ερώτημα είναι, γιατί κλήθηκε δικηγόρος αφού  στο Επιμελητήριο υπηρετεί πτυχιούχος δικηγόρος (η διευθύντρια του φορέα) που κάλλιστα θα μπορούσε να  χειριστεί την υπόθεση; Φυσικά ο νομικός σύμβουλος θα πληρωθεί από τα χρήματα του Επιμελητηρίου και το ερώτημα είναι γιατί αυτά τα παραπανίσια έξοδα; Τα έχουν πολλά και τα ξοδεύουν πέρα δώθε;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.