Μάχη Γεροντόπουλου – Στυλιανίδη για το ρόλο του «Θρακάρχη» !

Είναι γεγονός ότι τα κτίρια των Σχολών Αστυφυλάκων της ΘΡΑΚΗΣ έγιναν στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αυτό δεν εμποδίζει τους δύο Θρακάρχες πολιτικούς να διαβεβαιώνουν για επαναλειτουργία των Σχολών Κομοτηνής και Διδυμοτείχου.

Ο βουλευτής Έβρου κ. Γεροντόπουλος, στέλεχος του κ. Σαμαρά συνεπικουρούμενος από το Δεσπότη Αλεξανδρούπολης διαβεβαιώνει με μεγάλη σιγουριά για το άνοιγμα της Σχολής Διδυμοτείχου.

Ο τοπικός βουλευτής και Υπουργός Εσωτερικών κ. Στυλιανίδης διαβεβαιώνει για επαναλειτουργία της Σχολής Κομοτηνής. Ο χρόνος θα δείξει το ποιος θα είναι πιο δυνατός, με περισσότερες κυβερνητικές προσβάσεις και θα θεωρηθεί «Θρακάρχης».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.