Μήνυση εναντίον της ΦΩΝΗΣ καταθέτει το ΕΒΕΡ, με μήνυση απαντάει και η ΦΩΝΗ !!

Αν ένας εκπρόσωπος φορέα δεν έχει φαντασία και ξεκαθαρισμένη πολιτική μέσα του συμπεριφέρεται  ανάλογα με τις περιπτώσεις που συναντάει μπροστά του και δίνουν την ευκαιρία να φανεί αξιόπιστος έστω και προσωρινά.

Ο κ. Αργυρόπουλος, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας και σημερινός πρόεδρος του Επιμελητηρίου, έχει οβιδιακές μεταμορφώσεις ανάλογα με τις περιστάσεις. Η συνήθης τακτική είναι «βλέποντας και κάνοντας».

Έτσι τη μια μέρα παρακαλώντας στο Δ.Σ. να εγκριθούν τα έξοδα επικαλείται την ιδιότητα του φορέα λέγοντας ότι αυτός είναι φορέας του Δημοσίου κι αν δεν εγκριθούν τα έξοδα θα διαλυθεί.

Την άλλη μέρα πρωτοστατεί αυτός ο εκπρόσωπος του δημοσίου φορέα σε γεγονότα με μοναδικό σκοπό να δείξει στους πολίτες ότι είναι σαν τον Τσε Γκεβάρα. Την επόμενη εμφανίζεται σε ΜΜΕ με αγωνιστικό ύφος και δηλώνει αγώνες και επαναστατική γυμναστική.

Την επόμενη αφού σκέφτηκε τα όσα έγιναν κατάλαβε ότι από τη παρουσία των μεταναστών θα είχε επαγγελματικό όφελος και ζήτησε μερίδιο από τη σίτιση των συνοριοφυλάκων, πράγμα που πέτυχε ενώ στη συνέχεια ανοίγοντας την όρεξη του σκέφτηκε ότι θα ηταν καλύτερα να καταγγείλει την  διαδικασία της σίτισης για αδιαφάνεια και έλλειψη συνθηκών υγιεινής και ασφαλείας των τροφίμων που μεταφέρονται σε διάφορους τόπους.

Ο ίδιος αδιαφορώντας για τον κίνδυνο να αλλοιωθούν τα τρόφιμα σε θερμοκρασία 40 βαθμών μετέφερε τρόφιμα που έπαιρνε από τον υπεύθυνο σίτισης σε συγκεκριμένο χώρο  ενώ στη συνέχεια συγκάλεσε σύσκεψη προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση να τροφοδοτούν   τους μετανάστες και τους αστυνομικούς τοπικοί επαγγελματίες.

Τελικά επειδή δεν πέτυχε των σκοπών του άρχισε πάλι την επαναστατική γυμναστική και ξεχνώντας ότι είναι εκπρόσωπος του δημοσίου απειλεί με παραίτηση αν δεν λειτουργήσει η σχολή την 2α Οκτωβρίου.

Τελικά χθες αποφάσισε να είναι και κυνηγός δημοσιογράφων που τόλμησαν να σχολιάσουν τα πεπραγμένα της διοίκησης σε σοβαρές υποθέσεις. Υπακούοντας στις εντολές του μέντορα του εισηγήθηκε την κατάθεση μήνυσης κατά της εφημερίδας μας, αυτός ο εκπρόσωπος ενός φορέα του δημοσίου, αντί να εκδώσει μια ανακοίνωση που θα απαντούσε στα όσα σχολιάζαμε.

Αυτοί που αποφάσισαν την κατάθεση της μήνυσης  έχουν στη διάθεση τους το ταμείο του Επιμελητηρίου, εμείς θα έχουμε την αγάπη των επαγγελματιών που θα μας στηρίξουν σε ότι συμβεί, όμως γεγονός είναι ότι ο φορέας των επαγγελματιών σύρεται στα δικαστήρια σε συνεχείς δικαστικούς αγώνες αφού θα υπάρξει και από τη πλευρά μας ανάλογη κίνηση για ουσιαστική  διερεύνηση των υποθέσεων του Επιμελητηρίου.

Τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Εργασίας αλλά και άλλοι ελεγκτικοί ανεξάρτητοι μηχανισμοί θα έχουν πολλά να διερευνήσουν τις σημερινές χαλεπές ημέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.