ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Συγχαρητήρια επιστολή Ιωαννάκη για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

fonirodopis.gr

Ο δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών κ. Ηλίας Ιωαννάκης με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων, απευθύνει ανοιχτή επιστολή στους επιτυχόντες αλλά και τους συμμετέχοντες στην διαδικασία αυτή. Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των μαθητών μας στις ανώτερες και ανώτατες σχολές ολοκληρώθηκε η διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων και, συνάμα, ένα βασικό στάδιο σπουδών για τους μαθητές του λυκείου. Οι επιτυχόντες μαθητές περνούν τώρα στο στάδιο της επαγγελματικής φοίτησης, δίνοντάς μας αισιοδοξία για τους αυριανούς επιστήμονες, που θα στηρίξουν την οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Η επιτυχία τους προσφέρει χαρά σε όλους μας, αλλά κυρίως στους γονείς και στους καθηγητές τους, οι οποίοι επί χρόνια ήταν οι κύριοι υποστηρικτές της μαθητικής τους πορείας. Τα παιδιά μας καλούνται τώρα να μεταλάβουν της ανώτερης επιστημονικής γνώσης και να λάβουν τις καλύτερες βάσεις, προκειμένου να σταθούν επάξια στην επιστημονική κοινότητα και στην αγορά εργασίας. Βέβαια, για τους μαθητές, που πιθανόν δεν κατάφεραν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή, υπάρχουν πολλαπλές διέξοδοι επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ώστε να σταθούν με κύρος στις ανάγκες της μικρής και ευρύτερης κοινωνίας μας.

Στους επιτυχόντες των φετινών εξετάσεων εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια και εύχομαι να ανταποκριθούν άριστα στο νέο κύκλο σπουδών, στον οποίο μετέρχονται, έχοντας υγεία, θέληση, επιμονή και υπομονή, προκειμένου να εκπληρώσουν όλους τους στόχους τους. Η επιτυχία να συνοδεύει πάντα τη ζωή τους. Καλές σπουδές!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ