ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Στα πλαίσια της νομιμότητας οι ενέργειας μας, απαντάει η Χρυσή Αυγή

fonirodopis.gr

Στην «Τουρκική Μειονοτική Κίνηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα» απάντησε η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Ροδόπης σχετικά με τις καταγγελίες για ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον μουσουλμάνων της Ροδόπης και της Ξάνθης σε χώρους θρησκευτικής λατρείας.

Η Χρυσή Αυγή επισημαίνει ότι όλες οι κινήσεις της, οι οποίες είναι και καταγεγραμμένες, έγιναν υπό την συνοδεία αστυνομικών, ενώ τονίζει ότι μοναδικός της σκοπός είναι η εκδίωξη του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και όχι ο εκφοβισμός των Ελλήνων μουσουλμάνων, στους οποίους δεν θα σταματήσει να απλώνει το χέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

«Θα ήταν εύκολο να απαντηθεί η εν λόγω κίνηση με καταγεγραμμένα ντοκουμέντα από το πρόγραμμα κινήσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από την Τ.Ο. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής Ροδόπης.

Κινήσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν νόμιμα και με συνοδεία αστυνομικών λειτουργών του ελληνικού Κράτους. Όλα τα υπόλοιπα λέγονται με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων ελεεινής μορφής. Στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής είναι καταγεγραμμένη η ανεξιθρησκία εκτός κι αν απειλείται η εθνική υπόσταση της πατρίδας μας, οπότε η ψευδής εντύπωση για τους χώρους λατρείας Ελλήνων μουσουλμάνων καταρρίπτεται.

Για τη Χρυσή Αυγή εχθρός της Ελλάδας είναι το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, οι έμμισθοι υπάλληλοι του και οι παρατρεχάμενοι τους από όποια θρησκεία και αν προέρχονται.

Φαινόμενα όπως του Δημάρχου Τοπείρου εμπίπτουν στην κατηγορία των παρατρεχάμενων του Προξενείου. Ο αγνός Έλληνας μουσουλμάνος είναι συμπατριώτης μας και δεν θα σταματήσουμε να του απλώνουμε το χέρι για να διώξουμε μαζί την σφιγγοφωλιά του Προξενείου το οποίο καταδυναστεύει πρωτίστως την μουσουλμανική μειονότητα.

Όσο για τον όρο «τούρκικη» σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο δεν υφίσταται. Άρα η εν λόγω Κίνηση δεν υπάρχει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ