ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Συνάντηση για το «GreeNature» στο Δήμο Αρριανών

FoniRodopis

Η 4η Επίσημη Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Συνεργασίας ’’Ελλάδα Βουλγαρία 2007-2013 για το έργο “GreeΝature” στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Αρριανών, ο Δήμος του Krumovgrand και η Κοινότητα Avren Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε στη Φιλύρα. Τον Δήμο του Krumovgrand αντιπροσώπευσε η Αντιδήμαρχος κ.Μαρία Χριστόζοβα ,υπάλληλοι του Δήμου,  ενώ παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι από την Κοινότητα Avren Βουλγαρίας που συμμετέχει στο εν λόγω πρόγραμμα.

Σκοπός του προγράμματος είναι η διασυνοριακή συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας στον τομέα την διαχείρισης των φυσικών πόρων και της αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών με άξονα την οικονομική ανάπτυξη ενώ η χρηματοδότηση του έργου είναι 100% από ευρωπαϊκά και εθνικά κονδύλια.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε τοπικές αρχές, σχολεία, παιδιά και μαθητές της διασυνοριακής περιοχής, σε νέους, εθελοντές και δασκάλους με ενδιαφέρον για το περιβάλλον και την διατήρηση της βιοποικιλότητας.

 Άμεσα ωφελούμενοι του προγράμματος  θα είναι 30 παιδιά και μαθητές από 5 έως 18 χρονών καθώς και 12 δάσκαλοι και εκπαιδευτές που θα συμμετάσχουν σε αυτό.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι δράσεις που πρέπει να υλοποιήσει κάθε εταίρος του προγράμματος όπως  και το χρονοδιάγραμμα το οποίο θα τηρηθεί από κοινού. Και οι δυο πλευρές δήλωσαν το έντονο ενδιαφέρον τους για την υλοποίηση του προγράμματος και την διάθεση τους για μια αποδοτική και καρποφόρα συνεργασία.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ